“NINCS KÉT FIDESZ” – ÍGY REAGÁLT AZ ELLENZÉK A FIDESZ DROGBOTRÁNYÁRA

Ellenzék

Mint megírtuk: Szájer József után a belga rendőrség is megerősítette: a Fidesz EP-frakcióvezetője volt az az európai parlamenti képviselő, akit múlt hét pénteken letartóztatott a rendőrség egy drogos szexpartin.

A legfrissebb információk szerint Szájert menekülés közben kapta el a rendőrség, a keze véres volt, a táskájában pedig drogot találtak.

Szájer közleményében tagadta, hogy kábítószert fogyasztott volna, csak a gyülekezésre vonatkozó szabályok megsértését ismerte el.

Időközben az ellenzék is reagált Szájer drogbotrányára.

A DK pl. azt írta:

“Úgy tűnik, hogy a fideszesek mind ilyenek: drogos csoportos szexorgiákra járnak, miközben otthon várja őket a feleségük, meg a gyerekük.”

Az MSZP EP-képviselője, Ujhelyi István úgy értékelt:

“A rendszer lényege a hazugság. Az értékekről is.”

Gyöngyösi Márton, a Jobbik képviselője azt írta: “Nincs két Fidesz – Borkai és Kaleta után újabb fideszesről derült ki dicstelen módon, hogy ő bizony azokat a pártja által annyit emlegetett keresztény-konzervatív erkölcsöket magára mégsem tartja kötelezőnek”.

A Momentum Mozgalom szerint

“SZÁJER JÓZSEF BOTRÁNYA A FIDESZ TELJES ERKÖLCSI CSŐDJE!”

Az MSZP szerint

“A Fidesz valódi családpolitikája: Borkai Zsolt, Kaleta Gábor, Szájer József”.

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely független polgármestere úgy fogalmazott:

“Miért is nem lepődtünk meg azon, hogy minden, amit Orbán vehemensen támad, az valójában CSAK A FIDESZ.”

A Partizán Szájer kapcsán a Fidesz LMBTQ-politikáját vette célba:

“Szájer bukása azért igazsággyőzelem, mert végre hivatkozhatóvá válik a felismerés: kegyetlen, aljas, ártó szándék áll minden jogkorlátozás mögött, amely tiltani akarja, hogy felnőtt emberek szabadon alkothassanak életközösséget, szabad belátásuk és döntésük eredményeképpen.”

Jávor Benedek, reagálva tegnap közzétett elemzésére, úgy fogalmazott: túlgondolta a Szájer-ügyet. Egy pillanatra feltételezte, hogy van politikai stratégia, vízió, egymással csatázó értékek és elképzelések a Fideszben Magyarország és az EU jövőjéről, és ezek mentén húzódó konfliktusok.

“De kiderült, hogy csak drog van, gangbang partik, fiúk-lányok, jachtok, ibizázás és piszkos pénz van”

– írta a volt EP-képviselő.

Szél Bernadett az ügy nemzetbiztonsági vonatkozására hívta fel a figyelmet. Mint írta: “amit itt látunk, abban van törvénysértés, kőkemény morális probléma és komoly zsarolhatósági faktor, ami egy politikus esetében sok esetben egyenlő a nemzetbiztonsági kockázattal.”

“túl a morális kérdéseken és a “ki itt a konzervatív?”- jellegű vitákon: mégis, ki foglalkozik ennek a helyzetnek a nemzetbiztonsági vonatkozásaival? Feltehetően senki a Fideszben”

– írta a képviselő.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!