Eldöntötték: megszűnik a Barátok közt, befejezik a sorozatot

Baratok Kozt
Forrás: RTL Klub

Nyáron még a tízezredik adást ünnepelték, ma viszont úgy tűnik, megszűnik a rendszerváltás után kialakult kereskedelmi televíziózás egyik ikonikus sorozata, a Barátok közt. Az információ a Blikkhez jutott el először.

Nagyon úgy tűnik, nem kacsáról van szó, a napilap több forrásból is úgy értesült, hogy elkezdték a történetet lezárni, és a forgatókönyvírók már meg is kapták a feladatot, hogy méltó képpen varrja ela szálakat. A 22 éve folyamatosan tartó sorozatnak az információk szerint jövő nyáron lesz a befejezése, melynek indoka a nézettség csökkenése. Ahogy az egyik szereplő fogalmazott:

“Bármennyire is szeretem ezt a csapatot, mindannyian egy süllyedő hajón ülünk.”

Mindez nem a műsor színvonalázól, vagy a belefektetett munka mennyiségétől függ, egyszerűen az ilyen típusú műsoroknak valószínűleg leáldozott a kereskedelmi televíziókban. A hirdetési szempontból fontos korosztály egyre inkább az internetes televíziók felé fordul, ahol akkor nézheti meg a kiválasztott műsort, amikor ő akarja. A hagyományos televíziózás egyre inkább válságban van az úgynevezett “stream” média szolgáltatókkal szemben.

A Barátok közt azonban a hazai televíziózás történetében megkerülhetetlen lesz, sikere megkérdőjelezhetetlen, befejezésével egy újabb korszak zárul le.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!