Megrázó: kiderült, mit mondott Maradona a halála előtt

Maradona

Szerda este érkezett a szomorú hír: 60 éves korában elhunyt Diego Armando Maradona.

Mint ismert: a futballegenda néhány héttel ezelőtt került kórházba agyvérzés miatt, ahol életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta.

Orvosa szerint Maradona a kórházból való távozása után sem érezte jól magát, mint nyilatkozta: “segítségre van szüksége, és most kell segíteni neki. Nem könnyű Diego Maradonának lenni”.

Halála körülményeiről most a focilegenda unokaöccse mesélt a sajtónak. A beszámoló szerint Maradona szerda reggelre el volt sápadva, és azt hajtogatta, hogy “nagyon rosszul érzi magát”.

A hírek szerint ezek voltak az utolsó szavai is.

A haldokló Maradonára az ápolónője hívta ki a mentőket, ők azonban már nem tudtak segíteni rajta, szívrohamot kapott.

Maradonát a sztárvilág is gyászolja, Christiano Ronaldo pl. úgy búcsúzott tőle: “Ma elbúcsúzom egy barátomtól, a világ pedig egy örök zsenitől. A valaha volt egyik legjobb volt, egy páratlan bűvész. Túl korán távozott, de soha nem múló örökséget és űrt hagyott maga után ami soha nem lesz kitöltve. Nyugodj békében, bajnok, soha nem foglak elfelejteni”.

A Maradona örök riválisaként, ám igazi jóbarátjaként is számon tartott Pelé pedig a következőket nyilatkozta: “Ez egy rendkívül szomorú hír. Elvesztettem egy nagyszerű barátomat, a világ egyik legnagyobbját. Még annyi mindent tudnék mondani, de most csak arra kérem Istent, hogy adjon erőt a családjának. Egy nap remélem, hogy együtt játsszunk majd az égi futballmezőkön.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!