Bukásra készül a Fidesz – már most elkezdték magyarázni a bizonyítványt

Több jel is arra mutat, hogy erősen megrendült a Fidesz vezetésében az abba vetett hit, hogy megnyerhetik a 2022-es választásokat. Sem a gazdasági, sem a külpolitikai, sem a hazai pártpolitika nem mutat kedvező jeleket a kormánypárt számára, melyet valószínűleg ők is folymatosan elemeznek.

A minden előjel nélküli hirtelen törvénymódosítások jelzik, hogy a Fideszben is komolyan veszik azokat a közvéleménykutatásokat, melyben az egységes ellenzék már előzi a Fidesz-KDNP pártszövetséget. Hirtelen alkotmányba kellett foglalni, hogyan is veszíthetik el közpénzjellegüket a Fidesz uralta alapítványoknak kitolt összegek, az éjszaka leple alatt kellett benyújtani a választótörvény módosítását, most pedig elindult a közvélemény puhítása is.

Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont csoport vezetője, elemzője, a Fidesz egyik leggyakrabban szerepeltetett “beszélő feje” sok műsorban szokta a szakmaiság álcáját magára öltve tolni a kormányzati propagandát, most az InfoRádió Aréna című műsorában találta meg előre a Fidesz bukásának az okát:

“a 2022-es választásokon komoly beavatkozás lesz, vagy az amerikai kormányzat, vagy az amerikai kormányzat új áramához közálló politikai körök részéről.”

Azt Mráz javára kell írni, hogy elkerülte a kormánytagok által használt, végletekig leegyszerűsített, Soros György nevét szitokszóként alkalmazott mondatokat, az üzenetet legalább megpróbálta vállalhatóbb formában kimondani. Ennek ellenére már eleve tényként  közli az amerikai beavatkozást, még csak nem is valamilyen ködös lehetőségként tünteti fel.

Az viszont, hogy semmi más nem jut eszükbe a Fidesznél, minthogy továbbra is  Soros Györggyel kampányoljanak, jól mutatja, hogy teljesen megfáradt a fideszes gépezet. Valószínűleg előjön még a Gyurcsányozás is a kampány során -ezt szolgálja az ellenzék közös listára terelése-, de valljuk meg, ez sem mai ötlet, és abban sem találni semmilyen politikai innovációt.

Fantáziatlanság, hatalmi gőg, milliárdos korrupció, van alapja a Fidesz félelmének.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!