Ezt titkolta a Fidesz! Az embereket este 8 óra után büntetik, de ők Orbánék luxusgépén repkednek a korlátozások alatt!

1124 Luxusrepulo Szijjarto
Szijjártó Péter otthonosan érzi magát a luxusgépen - Fotó: Népszava

Míg itthon 20 ezer forintos büntetés jár a kijárási tilalom megszegőinek, a fideszes urak luxusrepülője ősszel vígan repkedett. A 17 milliárdos magángépen korábban Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc és Szíjj László utazott, s bár azt titkolják, hogy a mostani tomboló járvány alatt kik utaztak rajta, de az Átlátszó azt kiderítette: a NER kedvenc magánrepülője, az OE-LEM ősszel Zürichben, Nizzában, Rijekában és Velencében járt.

Úgy látszik a külügyi tárca és Orbán Viktor csak az átlagembereknek nem javasolja a külföldi utazást, mert a NER egyik kedvenc luxusjárműve, az OE-LEM lajstromjelű magánrepülő az őszi szigorítások ideje alatt sem pihent. A Bombardier Global 6000 típusú magánrepülőgépnek osztrák lajstromjele van, mégis többnyire Budapesten tartózkodik, tulajdonosai pedig ismeretlenek.

A  fideszes urak 17 személyes luxusgépe sok szép helyre repült.

Orbánék magángépe szeptember 15-én reggel 8-kor például elindult Zürichbe, majd délután 3-ra már újra a ferihegyi repülőtéren volt. Szeptember 18-án, 22-én és 27-én Nizzába szállt, ám minden alkalommal csak néhány órára. Október 16-án reggel Bordeaux-ban landolt, onnét délután 4-kor indult haza. November 10-én reggel 9 óra körül pedig Ferihegyről

a magángép Rijekába repült, ahol a Szíjjártó Pétert furikázó Lady MRD luxusjacht is horgonyzik,

de délután 2-kor már újra Magyarországon volt. A luxusgép november 11-én kora délelőtt Velencébe ment, ahonnan november 12-én délután 4 körül indult vissza Budapestre. Még aznap, nagyjából fél órával a ferihegyi landolás után, negyed 6 magasságában Berlinbe ment és azóta is német főváros repülőterén parkol.

Hogy kik utaztak a luxusrepülőn, azt persze bőszen titkolják.

De a gép mozgása arról árulkodik, hogy Orbán Viktor barátai a járvány ideje alatt sem hajlandóak lemondani a fényűző urizálásról. Erről azért jó, ha minél többen tudnak…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!