Egyre érthetetlenebb adatok látnak napvilágot – senki nem adott erre magyarázatot

Forrás: Operatív Törzs

Az Operatív Törzs minden nap kiáll, és elmondja a napi adatokat, mintha csak egy egyszerű vízállásjelentésről lenne szó. Néha több a fertőzött mint a teszt, néha megyei adatok változnak meg ezres nagyságrendben, de magyarázatot nem kapunk rájuk. A mostani bejelentett adatkban is találunk furcsaságot.

3334 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19) az elmúlt 24 órában, ezzel 177 952 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.  Mindez azért lényeges, mert a egutóbb október végén volt ennél alacsonyabb az új fertőzöttek száma, jelenleg negyedik napja csökken az adat, nem is kevéssel

gyakorlatilag egy héten belül megfeleződött az új fertőzöttek száma!

Azonban azt nem tudni, hogy miért csökkent ilyen nagy arányban az újfertőzöttek száma, hiszen a szigorító intézkedéseknek a hatását még a tapasztalatok szerint nem kellene érzékelni, és a szennyvízminták elemzése is további emelkedést jósolt.

Van azonban két másik adat is, ami viszont eddig szinte egyenesen arányos volt az új fertőzések számával, ez pedig a kórházban ápoltak száma. Ez a szám messze nem csökken ilyen mértékben, sőt, a mai nap újból emelkedésnek indult, miközben a halálesetek száma sem csökkent érdemben.

Mindez persze lehet annak is az eredménye, hogy az elmúlt napon összesen 15 ezer tesztet végeztek, ami 7 ezerel kevesebb, mint az azt megelőző napon végzett tesztek száma. A teszteken belül a pozitív esetek pedig

még mindig 20 százalék körül mozognak a megkívánt 5 százalék helyett!

Ennek a hétnek az lesz az érdekessége, hogy elkezdték tömegesen tesztelni az egészségügyi, szociális ágazatban dolgozókat és a pedagógusokat. Ha hinni lehet a kormányzati tájékoztatásnak, akkor ezen a héten jóval több tesztet kell majd végezniük a hatóságoknak. Ennek az eredményét igen kíváncsian várjuk.

Addig is, az eléggé hézagos tájékoztatás kiegyensúlyozására a 444.hu készített a kormányzati tájékoztató oldalnál lényegesen több és visszakereshetőbb adatot tartalmazó oldalt, amelyet IDE KATTINTVA tekinthetnek meg.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!