Móresre tanították Kövért: kamatostul fizetett meg az ámokfutásáért

Kövér

Ezúttal nem hagyták szó nélkül a mocskolódását.

Aki rendszeresen követ minket, annak feltehetően nem új, hogy Kövér László rendre sportot űz abból, hogy minősíthetetlen stílusban gyalázza a törvényesen megválasztott parlamenti ellenzéket. Múlt héten azonban sikerült átlépnie egy határt, amikor a Kossuth rádió egy műsorában az EU döntésére, miszerint jogállami normákhoz kötnék az uniós pénzeket, azt mondta:

“azok a politikai, ideológiai meggyőződésű csoportok, amelyek nem tartoznak a semmi által homogenizált baloldali, libsi, komcsi neomarxista moslékkoalícióhoz, egyfajta morális terrort kívánnak alkalmazni Európában.”

A vállalhatatlan megjegyzés annyira kiverte a biztosítékot az ellenzéki pártok körében, hogy bejelentették, ezentúl

nem hajlandóak résztvenni az Országgyűlés házbizottságának ülésein, mert úgy látják, a házelnök “méltatlanná vált a testület vezetésére”.

Mint írták: Kövér László az elmúlt napokban még magához képest is ijesztő verbális ámokfutásba kezdett. A házelnök emberek millióit, Magyarország nem fideszes többségét sértette meg, amikor az ellenzéki összefogással kapcsolatban “moslékkoalícióról” beszélt.

“Mi, az ellenzéki összefogás pártjai a leghatározottabban kikérjük magunknak, hogy tagjainkat, szimpatizánsainkat és választóinkat a szemmel láthatóan a teljes összeomlás szélén egyensúlyozó házelnök ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel sértegesse”

– írták a közleményben.

Bővebben a hétvégi interjúról itt olvashatnak:

Örülsz Biden győzelmének? Akkor olvasd el, mit mondott Kövér, egyből visszaszállsz a földre!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!