Megbánta a fideszes szóvivő amit tett, de már nem tudta visszacsinálni

Farkas Ors

A kormány csodafegyvere a vírus ellen a maszkviselés minél szélesebb körű alkalamzása. Ez olyannyira komolyan gondolják, hogy két napja Orbán Viktor arra utasította Pintér Sándor belügyminisztert, szerezzen érvényt a hatályban lévő jogszabályoknak, és érje el, hogy a maszkviselés általánossá váljon. Úgy látszik, ez nem jutott el mindenkihez.

Ha azt nem is lehet elvárni mindenkitől, hogy komolyan vegye Müller Cecília életvezetési tanácsait, legalább a kormány reflektorfényben lévő emberei betarthatnák a főnökük utasításai. „Adtunk elegendő türelmi időt, mindenki megérthette, hogy a maszkviselésen múlik a járvány megfékezése” – mondta Orbán Viktor az Operatív Törzs két nappal ezelőtti ülése után. Nos, Farkas Őrsnek, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivőjének nem sikerült megugrania ezt a követelményt, és a szombati esti Fradi-Újpest mérkőzés helyszínéről posztolt egy maszk nélküli képet.

Farkas Ors Maszk Nelkul

Később a szóvivő rájött, hogy a csillagjósok szerint nem jelent sok jót, szembe menni a főnök utasításával, ráadásul azt közkinccsé is tenni a Facebookon, ezért gyorsan letörölte a posztot. Sajnos, azonban tudnia kellene, hogy ami egyszer az internetre kikerült, az ott is marad…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!