Kiderült! Sokkal gyengébb a Fidesz, mint hisszük! Leleplező videó!

A Fideszt szinte senki sem meggyőződésből támogatja. Erről Szerencs polgármestere nyíltan beszélt, amikor megkérdezték tőle, miért állt ki az októberi időközi választáson a fideszes Koncz Zsófia mellett. Nyiri Tibor kimondta: Orbán rendszere olyan, mint a Kádár-rendszer. Aki nem működik velük együtt, azon bosszút állnak, nem segítik.

Végre valaki kimondta, hogy a Fidesz állítólagos támogatottsága valójában csak látszat. Amikor ugyanis a helyi televízióban megkérdezték tőle, hogy miért állt be a borsodi időközi választás kampányában a fideszes Koncz Zsófia mögé, a település első embere előbb hosszan kifejtette, hogy ő jobboldali érzelmű, majd megdöbbentően őszinte választ adott:

„Én tudtam, hogy nagyon sok embernek nem fog tetszeni, hogy ajánlom Zsófit, de ’22-ig ez a hatalom fog fennállni,

akivel egy polgármester, ha nem tud együttműködni, akkor duzzoghat a sarokban, és akkor nem haladnak az ügyek, mert egyszerűen másként nem működik ez a rendszer.” A polgármester azt is nyíltan kimondta, hogy a Fidesz rendszere semmiben sem különbözik a rendszerváltás előtti világtól:

„Éltem a Kádár-rendszerben, akkor is úgy működött az urambátyám kijárás.

Akinek jó kapcsolatai voltak Bodnár elvtárssal és fölfelé, annak volt út, annak jutott ez is, meg az is.”

Nyiri Tibor egyébként egy független, de a Fidesz által támogatott helyi politikus volt. Bár a Fidesz egy éve a polgármesteri választáson nem őt indította Szerencsen, mégis nagyon megverte a Fideszt. Ezért nem értették sokan, hogy a mostani időközi választáson miért buzdította a szerencsieket mégis a fideszes Koncz Zsófia támogatására. Most viszont kimondta, hogy nem csak ő cselekedett meggyőződése ellen:

„a 42 település polgármestere közül, ha jól tudom, 38 támogatta ugyanilyen formában, mint én, mert ez a világ így működik.”

Vagyis a helyzet az, hogy hiába van a Fidesznek látszólag magas támogatottsága, ez csak a látszat. Az emberek valójában félelemből állnak melléjük, kevés köztük az igazi fideszes. Szerencs polgármestere ki is mondta, hogy a mostani világ pont olyan, mint a Kádár-rendszer volt. Az szintén szilárdnak tűnt, de az első komolyabb társadalmi ellenállás darabokra törte. Orbánék rendszere is pont ilyen törékeny, és minél többen tudnak erről, annál hamarabb fognak megbukni…

 

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!