A kormány embereinél betelt a pohár – Végleg meg akarják törni a hallgatók ellenállását!

1289723

A Színház- és Filmművészeti Egyetem új vezetése kezdi megelégelni a másfél hónapja tartó hallgatói ellenállást, ezért előbb az internettől fosztották meg a diákokat, most azonban újabb lépésre szánták el magukat!

Példátlan az az ellenállás, melyet az SZFE diákjai tanúsítanak a hatalom erőszakos elnyomása ellen, még úgy is, hogy folyamatos akciókkal próbálják megtörni őket.

Miután részben lekapcsolták az egyetem internetellátását, Szarka Gábor kancellár magára vállalta a “támadást”, majd kijelentette, hogy az internet lekapcsolásánál messzebb is kész elmenni annak érdekében, hogy felszámolja végre a hallgatói ellenállást.

A kancellár betartotta ígéretét, és újabb lépést tett:

Lecserélte a zárakat és elzárta a tanulók elől az Ódry Színpadot, ahol eddig a fórumokat tartották. A teremből a hallgatók holmijait egyszerűen kipakolták.

A 444.hu közlése szerint, az Ódry Színpadot korábban egyáltalán nem zárták, ezáltal a hallgatók nem is tudtak róla, hogy van hozzá kulcs. A kancellár akciója után most az SZFE-s diákok nem tudnak abba a terembe visszatérni, ahol egyszerre akár 70-en is össze tudtak úgy gyűlni, hogy ne legyenek túl zsúfoltan.

De nemcsak a zárak lecserélésére lettek figyelmesek az tanulók, hanem az internetmegvonáson is szigorítottak. A Vas utcai épületben egyszerűen leszerelték a portról a hálózati kábelt, így ott már egyáltalán nem tudnak fellépni a hálózatra a diákok, a Szentkirályi utcai épületben pedig továbbra sem működik a wifi hálózat, bár a vezetékes net reggel 7-től este 6-ig még elérhető.

A hallgatók azt mondják, hiába próbálkozik az új vezetés az ilyen figyelmeztető szándékú lépésekkel, ők nem adják fel a tiltakozást!

Felkészültek már arra is, hogy legközelebb talán a fűtést kapcsolják ki, így hősugárzókat szereztek be.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!