Az alábbiakat találta fontosnak a Fidesz a héten, miközben több mint 130 honfitársunk meghalt

Orbáneu

Miközben meredeken emelkednek a fertőzés- és a halálozási számok Magyarországon, csak az elmúlt 7 napban 132 honfitársunk halt meg a koronavírus szövődményei következtében, Orbán Viktor és a Fidesz az alábbi dolgokat találta fontosnak a héten:

  • Rekordgyorsasággal, mindössze 4 órás véleményezési időt adva keresztül verte a parlamenten az utóbbi évtized legnagyobb egészségügyi átalakítási törvényét. A törvény háborút robbanthat ki az egészségügyben, miután sosem látott bérfeszültséget okoz az orvosok és a szakdolgozók között, cserébe szakértők szerint ráadásul még a járványhelyzetet sem kezeli érdemben.
  • Lehazaárulózta Donáth Annát, a Momentum EP-képviselőjét, amiért egy hangfelvételen beismerte, hogy szokott egyeztetni EP-s párttársával, Vera Jourovával, a kormány aktuális Soros Györgyével.
  • Megvádolta Pikó András józsefvárosi polgármestert, hogy az apjával újíttatná fel az önkormányzati bérlakásokat. Egy baj van: Pikó édesapja már évekkel ezelőtt elhunyt.
  • Tovább folytatta az uszítást a Meseország mindenkié című mesekönyv kapcsán, Gulyás Gergely, csatlakozva Orbánhoz és Dúró Dórához, “kiskorúak veszélyeztetéséről” beszélt.
  • A járvány közepén azon örömködött, hogy a pálinkafőzés 86 literig az EU egy szabálymódosítása után továbbra is adómentes maradhat. Ami jó hír, csak miközben emberek halnak meg, talán vannak fontosabb dolgok is, amikre koncentrálhatnának.
  • Azzal uszított az Európai Bíróság lex CEU-t elkaszáló ítélete kapcsán, hogy “a baloldalnak van valami ősi ösztöne, hogy a saját fajtája ellen az idegenek oldalára álljon”.
  • Azzal akarta elcsalni a vasárnapi borsodi időközi választást, hogy a szokásos krumpliosztást feltekerve laptoposztásba kezdett Koncz Zsófia mellett a körzetben.

Hogy miközben homokba dugták a fejüket, mekkorára nőtt a baj, azt jelzi, hogy egy szombat esti videójában már Orbán is kénytelen volt kijózanító képet festeni a következő hetekről:

Orbán is megkongatta a vészharangot: sötét hetek következnek

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!