Köpni-nyelni nem tudott a Telex riportere, akkorát hazudott neki Rogán (+videó)

Rogán

Fábián Tamás, aki hosszú éveken át volt az Index riportere, számtalan alkalommal villáminterjúvolt kormánypárti és ellenzéki politikusokat, pár nappal a régi Index helyére lépő Telex.hu indulása előtt szerette volna meginterjúvolni Rogán Antalt.

Fábiánék eddig két alkalommal forgattak a Telex stábjával. Egyszer a Képviselői Irodaház előtt, egyszer pedig a Karmelitánál. Elmondása szerint senkinek nem volt gondja azzal, hogy úgy kérdezett, hogy a lap még el sem indult, többen régi ismerősként fogadták, volt, aki pl. már messziről úgy köszönt neki oda, hogy “na, mi van, Tamás, már a Telextől?”.

Nem mindenki volt közlékeny – ismerte el -, de többen megálltak, és válaszoltak a kérdésekre, mint pl. Pintér Sándor belügyminiszter.

Volt egy valaki azonban, aki látványosan nem volt hajlandó: Rogán Antal. Amikor Rogántól akart kérdezni, a szokásos bemutatkozás után, hogy a Telex.hu-tól jött, a propagandaminiszter úgy téve, mintha nem is ismerné őt (holott az Indexes időkből régóta ismerhette), vagy legalábbis életében nem hallott volna még a Telexről, flegmán azt válaszolta:

“Nem tudom, mi az”.

Majd beviharzott az épületbe, ahová éppen érkezett egy fekete kisbusszal. Fábiánt annyira lesokkolta a miniszter arcátlan reakciója, hogy köpni-nyelni nem tudott, csak döbbenten nézett a kamerába és az operatőrre.

Itt nézhető vissza az elképesztő jelenet:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!