A Fideszben mindenki hülye? Elképesztő fotót posztolt magáról a fideszes miniszter!

1005 Gulyas Maszkja Vagva 1

A Fideszben egyre nagyobb a zavar a borsodi időközi választás előtt. Előbb a jelöltjük, Koncz Zsófia pózolt egy olyan kampánykiadvánnyal, amelyre a magyar helyett az olasz zászlót nyomtatták, most pedig Gulyás Gergely tett ki magáról egy olyan fotót, amivel komplett hülyét csinált magából!

Van abban valami megkapó, hogy a folyton a magyarságukat hangsúlyozó fideszes politikusok nem ismerik hazánk zászlaját. Ha ugyanis ismernék, akkor nem olyan képekkel pózolnának, amiken a magyar trikolór helyett az olasz zászló látható. Egy hónapja a Fidesz borsodi jelöltje, Koncz Zsófia jelentetett meg „Szülőföldünk” címmel egy olyan kampányújságot, melynek címlapjára fordítva nyomtatták a magyar zászló színeit. Akkor még lehetett azt mondani, hogy biztos csak tévedtek – bár az sokakat elgondolkodtathatott, hogy ezt követően Koncz Zsófia még képet is posztolt magáról az elrontott kiadvánnyal.

koncz
Fotó: Koncz Zsófia/Facebook

Most azonban úgy tűnik:

a magyar zászlóval kapcsolatos balfácánkodás megfertőzte a Fideszt!

Most ugyanis Gulyás Gergely követte el ugyanezt a hibát!

A miniszterelnökséget vezető miniszter a Fidesz frakcióvezetőjével, Kocsis Mátéval kampányolt szombat reggel a szerencsi piacon Koncz Zsófiával, amiről Gulyás ki is posztolt egy fotót a Facebookra.

A szelfin Gulyás maszkján az olasz zászló látható, mellette pedig ez: Ifósz árjah.

Az, hogy a fideszes miniszter fordítva vette fel a „Hajrá Zsófi” feliratú maszkját, még magyarázható lenne. Hisz ilyen bárkivel előfordulhat. No de ezt a fotót ezután ő kiválasztotta, feltették a Facebook oldalára és senki sem vette észre, hogy ebben a formában az olasz zászló szerepel rajta!

Hogy miként történhetett mindez?  A válasz egyértelmű:

A Fidesznek nem fontos a borsodi jelöltjük annyira, hogy odafigyeljenek arra, milyen képpel kampányolnak neki!

Hogy mit szól ehhez Koncz Zsófia és mit szólnak a Fidesz szavazói, az legyen az ő dolguk. Mindenesetre ez a kép sokat elárul arról, mennyire veszik komolyan Orbánék a borsodi időközi választást… Persze lehet, hogy idővel megpróbálják eltüntetni a kínosan árulkodó fotót, ezért is fontos, hogy minél többen tudjanak róla!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!