Rájuk nem vonatkoznak a szabályok – Hatalmas bulit szervez az államilag támogatott cég!

34622667 01ac4743be2932cb15a08c4643f1936e Wm
Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Egyre romlik a helyzet Magyarországon a koronavírus-második hulláma miatt, folyamatosan emelkedik a betegek száma, sorra zárnak be az iskolák, a szórakozóhelyek nyitvatartását korlátozták, és azokat akik nem hordanak zárt térben maszkot, pénzbüntetéssel sújtják.

Ennek ellenére vannak olyanok, akik ebben a helyzetben is megtalálták a kiskaput:

Sarka Kata és Gaál (Rogán) Cecília cége, az állami támogatásokkal teletömött Fitbalance, úgy néz ki, hogy továbbra is megtarthatja a Sportarénába tervezett rendezvényét.

A sportcég eredetileg május 23-ra hirdette meg a eseményt, melyet az akkori korlátozások miatt nem lehetett megtartani, így október 3-4-re szervezték át. A kétnapos eseményen 100 kiállító vesz majd részt, az Arénában lesz fellépő, valamint 6000 m2-es szabadtéri terület áll majd a rendelkezésükre.

Hiába a pandémia, a hétfőn hatályba léptetett rendelkezések a rendezvényre nem vonatkoznak, így rájuk az 500 fős létszámkorlátozás és a kötelező maszkviselés sem,

legalábbis ezt állítja az Index cikke alapján a 444.hu.

Mint írják, a hétfőn beiktatott szabályozás szerint, maszkot kell viseli a tömegközlekedésen, boltban, moziban, cirkuszban, színházban, valamint kulturális helyeken és bevásárlóközpontokban. Ez azonban a vendéglátóhelyek fogyasztó vendégeire, illetve a sporttevékenységet végzőkre nem vonatkozik, és a jelek szerint Fitbalance sportrendezvényére sem, mivel a korlátozást kifejezetten csak a zenés, táncos eseményekre terjesztette ki a kormány.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!