Tovább folytatódik a luxuskormányzás – már a vidéki fideszesek sem szerénykednek

Lassan kezdjük megszokni a kormánytagok különös vonzalmát a helikopterekhez, luxusjachtokhoz, milliós öltönyökhöz táskákhoz. Ám ez a közös pénzünkből működő hóbort most már a vidéki fideszesek között is hódít.

No, nekik még nem telik magánrepülővel utazgatni meccsre, vagy “több Balaton, kevesebb Adria” címszóval jachtozgatni az adrián, de már nem szégyenlik, hogy nekik is van mit a tejbe aprítani. Mohácson a hétvégén esedékes időközi önkormányzati választás fideszes polgármester jelöltje, Pávkovics Gábor

egy 3 millió forintos karórával villog,

ami akárhogy is nézzük, sokak éves fizetésével egyenlő. Pávkovics azonban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az önkormányzat városgazdálkodási cégének felügyelő bizottsági elnökeként mindent megtett azért, hogy Csorbai Ferenc MSZP-s polgármesternek sikerüljön a céget átvilágítania. A testület feloszlatásához is ez az ügy vezetett.

Ugyanis még az előző polgármester a fideszes Szekó József polgármestersége idején közel százmillió forintos vesztesége keletkezett a Mohácsnak, mert az önkormányzat városgazdálkodási cége egy luxusapartmanházat építtetett a Duna-partra az adófizetők pénzéből, aki pedig részt vett az ügyben, még jelentős prémiumot is kapott.

Az MSZP-s Csorbai ennek az ügynek akart a végére pontot tenni, mire a fideszes többség feloszlatta magát, és az igazságot elrejteni akaró emberét pedig polgármester jelöltnek választotta. Így már érthető, honnan tellhet a 3 milliós órára.Mohacs Pavkov

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!