Orbán érzi a bukását és azt üzeni a híveinek: készüljenek, harcolniuk kell érte!

Orbán Viktor érzi a vesztét. Érzi, hogy megbukhat, ezért elkezdte adagolni a híveinek: eljöhet az idő, amikor harcolniuk kell érte! Ezt jelentheti a „Készüljetek!”

Orbán Viktor készül a bukásra. Ezt tőle tudjuk. Beindult ugyanis az a kommunikációs kampány, amelynek az a célja, hogy miniszterelnök a Fidesz választási veresége esetén is védve érezze magát.

Orbán új jelszava, a „készüljetek!” azt sugallja, hogy a híveinek akár harcolniuk is kell érte!

Az egész azzal kezdődött, hogy Orbán kedvenc lapjában, a Nemzeti Sportban megjelent egy döbbenetes hirdetés. Erről mi is írtunk. A teljes újságoldalt betöltő fotón rohamozó gyalogos katonák képe volt látható a következő szöveggel: „Igazság, erő, felemelkedés. Együtt tesszük naggyá a Kárpát-medencét.” Alatta pedig egy internetes cím: keszüljetek.hu. A hirdetést a Fidesz-kormány által pénzelt intézet, az Alapjogokért Központ tette közzé és nagyon sokan nem értették.

Milyen háborúra készül a Fidesz? Mire kell készülni és kiknek? Aztán megkaptuk a választ.

0922 Keszuljetek Kep

Orbán Viktor a szeptember 21-i Magyar Nemzetben egy nagyon hosszú fideszes kampánynyitó írást tett közzé, amely ugyanazzal a felszólítással ér véget, mint ami a fegyveres katonákkal illusztrált hirdetésen is látható: „készüljetek!” Nem nehéz észrevenni, hogy mindez tudatosan felépített kommunikáció. Úgy látszik, ez lett Orbán új jelszava, ami akár választási buzdítás is lehetne, ha a felszólítást nem a valódi háborúsághoz kapcsolnák.

A fegyverrel rohamozó katonák és a „készüljetek!” felszólítás egyértelművé teszik: Orbán nem riad vissza semmitől!

 

Nem mondja ki, de a harcias képek és a háborús kifejezések egyre gyakoribb használata azt sugallja a híveinek, hogy eljöhet az idő, amikor akár harcolniuk is kell a Fideszért és az „örökös” miniszterelnökért. A következő hónapok nagy kérdése, hogy

a vereségtől rettegő Orbánnak sikerül-e háborús pszichózisba hajszolnia az országot.

Úgy tűnik, Orbán bármire képes, csak hogy megőrizze a hatalmát. Rajtunk, normális embereken múlik, hogy ne sikerüljön tragédiába sodornia az országot. Ezért fontos, hogy minél többen tudjanak erről és átlássanak Orbán valódi szándékain!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!