Ekkora hülyeséget rég mondott már Orbán – Nyugat-európai keresztény inváziótól tart!

Hétfőn volt az Országgyűlés őszi ülésszakának első napja, ahol az ellenzéki és kormánypártok egymásnak feszüléséből parázs viták alakultak ki. De Orbán Viktor elképesztőbbnél elképesztőbb kijelentéseivel vitte az egész show-t.

A miniszterelnök felszólalásai közül, a valóságtól talán az a legelrugaszkodottabb, melyet Jakab Péter kijelentésére adott válaszul.

A Jobbik elnöke szerint a kormányfő egy álomvilágban, mivel évek óta nyugatról érkező menekülteket képzel, eközben a valóság az, hogy a magyar életszínvonal egyáltalán nem vonzó a nyugatiak számára, így azoknak eszük ágában sincs idejönni.

“Ön szerint egy holland tényleg végiggondolja, hogy hogyan lehet beosztani a havi 170 ezer forintot? (..)

Miniszterelnök úr, kabaré, amit ezzel az országgal művel, és csak azért nem tudunk rajta nevetni, mert mi nem Nyugat-Európából jöttünk ide, hanem mi itt születtünk!”

– mondta Jakab.

Orbán a Jobbik elnökének felszólalása után kapott szót, melyben kijelentette:

“Valóban azt gondolom, hogy folytatódni fog a már megkezdett tendencia. Ha ön elmegy jó néhány helyre Magyarországon, látni fogja, hogy már megérkeztek. Sokan jönnek Nyugat-Európából.”

A miniszterelnök szerint egyre több kistelepülés küzd azzal a gonddal, hogy a Nyugat-Európából érkezők kompletten felvásárolják a falut:

“Tehát javaslom, hogy készüljünk föl gondolatban arra a helyzetre, hogy nem az életszínvonal miatt, ön ezt félreérti, hanem az életminőség miatt, ami több a jövedelemnél, beleértendő a migráció, a kereszténykultúra esélye, közbiztonság, a terrormentes élet és így tovább.

Készüljünk föl rá! Sőt, gondoljuk meg, hogy nem érdemes-e erről bátrabban gondolkodnunk: hogy igen, Magyarországra, még a mi életünkben, nagy számban fognak érkezni keresztények Nyugat-Európából”

– közölte a 444.hu.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!