Orbánnál valami nagyon nincs rendben – Elkezdte meghamisítani a múltat!

Hiába mondják, hogy az internet nem felejt, Orbán Viktort ez sem igazán érdekli, így a bizonyítható tényeket is a saját verziója szerint adja elő. A kormányfő Magyar Nemzetben megjelent írásában, igazán érdekes dolgokat lehet olvasni, melyből a 444.hu szemlézett!

“A nemzeti önrendelkezésre a legnagyobb veszélyt ma a globális, nyílt társadalmat hirdető, a nemzeti kereteket felszámolni akaró világhálózat jelenti. A Soros György-féle korlátlan anyagi és humán erőforrásokkal rendelkező network céljai világosak. A migráció felgyorsításával kevert etnikumú, nyílt társadalmakat létrehozni, a nemzeti döntéshozatalt lebontani és azt a globális elit kezébe adni.

Ez ellen, a nemzeti keretek megerősítését célozva bontakozott ki Európában a 2010-es évek elején a nemzeti ellenállás, melynek Magyarország kezdettől fogva tekintélyes ereje. A 2010-es kormányváltás és alkotmányos forradalom lehetőséget adott a liberális és kolonizáló globális elit érdekeit szolgáló keretek és struktúrák lebontására. Ennek érdekében született meg az új alaptörvény, számos jogszabály és unortodox intézkedés.”

Eszerint tehát az Orbán-kormány már a 2010-es évek elején is a Soros-hálózattal hadakozott.

A kormányfő írása teljesen átírja a múltat, hiszen a ‘sorosozás’, a Soros György elleni hadjárat, csak 2014-15-től jelent meg a kormány kommunikációjában, előtte erről nem lehetett halani (akkor még a Gyurcsányozás volt a sláger).
Sőt, 2013-ban Soros György a CEU-n adott elő, de akkor a kormány és a kormánysajtó ezzel egyáltalán nem foglalkozott.

Ez a 2010-ben készült kép ráadásul be is bizonyítja, hogy milyen volt akkoriban Orbán ellenállása a Soros-hálózattal szemben:

sorosorban
Fotó: Pelsőczy Csaba / Miniszterelnökség

Az Origo pedig a találkozó napján, 2010. október 19-én a következő cikket közölte arról, hogy a miniszterelnök a hivatalában fogadta Soros Györgyöt:

“Megbeszélést folytatott Orbán Viktor kormányfő Soros Györggyel, a magyar származású milliárdos üzletemberrel, a Soros Alapítvány elnökével – közölte a miniszterelnök szóvivője. A közlemény szerint Soros megerősítette, hogy 1 millió dollárral kívánja segíteni a magyarországi vörösiszap-katasztrófa utáni kármentést.

Megegyeztek abban, hogy a magyar kormány és az alapítvány egyeztetnek a felajánlott összeg felhasználásáról – áll a közleményben. Orbán már egy korábbi nyilatkozatában köszönetet mondott Sorosnak a nagy összegű adományért.”

Így nézett tehát ki Orbán 2010-es harca a magyar származású amerikai üzletemberrel és szervezetével szemben: megbeszélés, szívélyes társalgás és nevetgélés.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!