Útszéli stílusban gyalázkodik Orbán! Libernyákokról ír és kolbásznak nevezi az ellenzéket

Orbán érezheti a vesztét, mert elképesztő gyalázkodásba kezdett! Miután kiderült, hogy az egységes ellenzék akár meg is verheti a Fideszt, a kormányfő a Magyar Nemzet hétfői számába olyan cikket írt, ami tele van libernyákozó sértegetéssel és vagdalkozással.

A Magyar Nemzet online kiadása adta hírül, hogy a lap hétfői lapszámában megjelenik Orbán Viktor miniszterelnök „őszi politikai évadot köszöntő dolgozata”. A beharangozó szerint Orbán Viktor többek között az illiberális, a kereszténydemokrata, a konzervatív és liberális gondolkodás természetéről fejti ki gondolatait. A kormányfő az új ellenséget is kijelölte: szerinte a konzervatívok és kereszténydemokraták számára a legnagyobb kihívást ma újra a liberálisok jelentik.

Egészen döbbenetes, hogy Orbán már „libernyák” doktrínáról ír!

Ebből, illetve a beharangozóban idézett pár mondatból világosan kitűnik, hogy a miniszterelnök olyan gyalázkodó stílusban értekezik, ami még a magyar politikai életben sem volt eddig jellemző. Például

Orbán Viktor szerint a magyar ellenzék olyan, mint a kolbász, hiszen be van töltve és meg van darálva.

Azt már csak mi tesszük hozzá: a jó kolbász bizony nagyon tud csípni – mint ahogy Orbán szemét is csípheti az ellene felsorakozott ellenzéki egység.

Ugyanakkor a kormányfő írásában a sértegetések mellett a kétségek is felbukkannak. Azt írja ugyanis, hogy „2022-re időközben feláll a Soros-hálózatot kiszolgáló baloldali népfront, így a globalista elit és a nemzeti ellenállás közötti harc még nem dőlt el.”
Vagyis Orbán érezhetően elkezdett aggódni a 2022-es választás miatt és elismeri, hogy akár még veszíthet is.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!