Kiborultak a magyar orvosok! Nem engedik, hogy Orbán tovább hazudjon!

Hiába fojtotta bele a szót Orbán Viktor egy videón a neki panaszkodó orvosba, az igazságot nem tudja elnémítani! Az orvosok nem engedik, hogy a kormányfő elhallgassa az igazságot és döbbenetes fotókat nyomtak Orbán arcába!

Már nem is csinál titkot a miniszterelnök abból, hogy őt a valóság nem érdekli. Amikor egy orvos arról kezdett beszélni neki, hogy nincs technikus, aki kezelni tudná a lélegeztetőgépeket, Orbán egyszerűen belefojtotta szót, egyértelművé téve: ami eltér a fideszes propagandától, arról nem lehet beszélni.

Orbán agressziója kiborította az orvosokat, akik most jelezték: nem hagyják magukat elnémítani!

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) a Facebook-oldalán döbbenetes fotókat posztolt a magyar egészségügy valódi helyzetéről. A képek egy brutálisan lepusztult orvosi pihenőben készültek.

0920 Orvosi Zuhanyzo
Forrás: Facebook

Rozsdás és koszos zuhanyzó, a szétesés szélén álló szék, kopott radiátor és szétfeküdt matrac jelzi:

ilyen gyalázatos körülmények között kell pihenniük a járvány ellen küzdő orvosoknak!

0920 Orvosi Szek
Forrás: Facebook

Az orvosok a képekhez ezt írták: „Covid centrum, orvosi pihenő és mosdó. A kollégáink helyt állnak ilyen körülmények között is.” Később, mivel sokan nem is akarták elhinni, hogy a fotók egy magyar orvosi pihenőben készültek, az orvosi kamara azt üzente:

nem fogják kiadni, hol készültek a fotók, mert félnek a hatalom bosszújától!

Szó szerint ezt írták: „az egészségügyben is erősen fúj a szél, a teljesítőképességük határán lévő kollégák gyakran félnek a feletteseik vagy épp az egészségpolitikai szereplők megrovásától.”

0920 Orvosi Piheno Radiatora
Forrás: Facebook

Az orvosok még azt is hozzátették: nem az a dolguk, hogy pellengérre állítsanak egy-egy ellátóhelyet, hanem az, hogy bemutassák, milyen nehézségekkel kell megküzdeniük.

Úgy tűnik, a Fidesszel szemben terjedő ellenállás az orvosok körében is egyre erősebb. Orbán most még megpróbálhatja beléjük fojtani a szót, de minél többen tudnak erről, annál közelebb a Fidesz bukása…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!