Több mint 260 ezer konzultációs ívet vitt az ellenzék Orbán irodája elé

Indexkép
Fotó: Index

Hadházy Ákos pedig blokádot hirdetett meg a köztévé elé október 23-ára.

Orbán Viktor irodája előtt tartott demonstrációt csütörtök délután Hadházy Ákos és Szél Bernadett vezetésével az ellenzék. A demonstráción az általuk összegyűjtött konzultációs íveket mutatták be. Hadházy a sajtótájékoztatón azt mondta, hogy összesítésük szerint több mint

260 ezren mondtak nemet a propagandára.

Az ellenzéki politikus ígéretet tett rá, hogy egészen addig nem állnak le, amíg nem menesztik a köztévé vezetését, és nem hagyják abba a propaganda sugárzását. Hogy ezt mielőbb elérjék, azt is bejelentette, hogy

október 23-án blokád alá fogják venni a köztévé épületét.

“A miniszterelnök fél, ezért tankokat és fegyvereket rendel, de ha az emberek erőt mutatnak, Orbán Viktor is meg fog hátrálni” – jelentette ki a politikus.

Szél Bernadett arról beszélt, hogy a visszautasított ívek száma is jelzi, hogy az ország megérett a változásra. A politikus felháborítónak nevezte, hogy a kormány nem árulja el, mennyit költött a kormány konzultációkra.

“Ez gyávaság, tisztelt kormány! Ha valóban 1,8 millióan töltötték volna ki az íveket, akkor odaengednétek minket. Ha kell, akkor szkafanderben megyünk, látni akarjuk azokat az íveket”

– mondta Szél, hozzátéve, hogy az embereknek valódi konzultációra lenne szükségük, amit ők folytatni is fognak.

A Mérce is beszámolt az eseményekről, az erről készült felvételt itt nézhetik vissza:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!