Olyat akciózott Rogán luxusvillájánál a Momentum, hogy állítólag feljelentés lett a vége

Nem lepne meg minket, ha az akció után Rogán azt is megbánná, hogy valaha odaköltözött.

Rogán Antal új budai luxusvillájánál akciózott a Momentum: az utóbbi hetekben összegyűjtött konzultációs íveket a párt aktivistái

beszórták a ház kertjébe.

Mint ismert, a propagandaminiszter tavasszal költözött a háromszintes, panorámás kilátással, saját belső garázzsal rendelkező budai luxusvillába. Rogán állítólag nem a tulajdonosa, csak bérlője az ingatlannak.

Az akcióról Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja azt mondta:

„A kormány legutóbbi, koronavírusról szóló propagandakonzultációja 2 milliárd forintjába került a magyar embereknek. Orbán Viktor kormánya az országot fenyegető legnagyobb veszélyben is arra költi a közpénzt, hogy magának kampányoljon, és adatokat gyűjtsön. Ezekért a manipulációs kampányokért Rogán Antal propagandaminisztériuma felel: az ő feladata, hogy a Fidesz politikailag profitáljon a válságból – akkor is, ha emiatt nem jut pénz szappanra és fertőtlenítőszerre a kórházakban és iskolákban. Ha az ország vezetői nem jachtozással töltötték volna a nyarat és nem hazugságokra és propagandára herdálták volna el ezt a közvagyont, nem káosszal indulna a második hullám. Az elmúlt hónapokban a Momentum pultjaihoz több tízezer kamukonzultációs ívet hoztak a szimpatizánsaink, hogy ezzel is üzenjenek a kormánynak: nem kérnek a hazugságukból.”

A párt az akciót videón is megörökítette:

Dömötör Csaba, Rogán helyettese és a propagandaminisztérium államtitkára vasárnap azzal kommentálta az akciót, hogy “a baloldal a konzultáció támadásával semmibe veszi közel kétmillió ember akaratát, akik fontosnak tartották, hogy kitöltsék a kérdőívet és elmondják a véleményüket”. Az államtitkár szerint ez azt jelenti, hogy “a baloldali pártok pontosan ott folytatják, ahol tavasszal abbahagyták”.

“Nem szavazták meg a védekezést segítő intézkedéseket, üzemszerűen támadták az egészségügyi vezetőket, álhírgenerátort üzemeltettek, most pedig a konzultáció támadásával újra az összefogást gyengítik”

– tette hozzá Dömötör.

Az ATV egyébként úgy értesült, hogy a Momentum némiképp mellélőhetett az akcióval, a párt ugyanis állítólag Rogán egyik szomszédjának a kertjébe szórta be az íveket, aki emiatt feljelentést tett a rendőrségen. Hogy ez tényleg így volt-e, azt erősítheti, hogy Dömötör az Origónak azt nyilatkozta, a miniszter a ház egyik felső, és nem az alsó szintjén lakik, ahova a Momentum beszórta az íveket.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!