Olyan fotó jelent meg a Fidesz borsodi jelöltjéről, hogy csoda lenne, ha nem hagynák ott a szavazók

Koncz Zsófia egy kiadványban a rossz nemzet zászlaja alatt kampányol.

Bár túl nagy hírverést nem kapott az országos sajtóban, az utóbbi hetek egyik legfontosabb belpolitikai eseménye, hogy októberben időközi választást tartanak Borsod 6-os számú választókörzetében. A tét nem kevesebb, mint hogy a Fidesz képes lesz-e megtartani a kétharmadát. A választást azután kellett kiírni, hogy Koncz Ferenc, a Fidesz helyi országgyűlési képviselője nyáron tragikus módon életét vesztette egy motorbalesetben. A Fidesz Koncz lányát, Koncz Zsófiát indította el a választáson.

Bár a koronavírusnak, az Index és az SZFE bedarálásának vélhetően mind közük volt ahhoz, hogy a kampány nem kapott kellő médiafigyelmet az utóbbi időben, valószínűleg az sem segített a helyzeten, hogy Koncz feltűnően keveset szerepelt az országos médiában. Ha valahol mégis megjelent, nem állt szóba a sajtóval, megtartott beszédei pedig rövidek és semmitmondóak voltak.

A képviselőjelölt talán ennek orvoslására jelentkezett nemrég egy új kampánykiadvánnyal, aminek a Szülőföldünk nevet adta. Látva a végeredményt, nem lennénk meglepve, ha azt kívánná, bár inkább meg sem szólalt volna.

Az anyag akkora mellélövés, amire kevés példát lehet látni a magyar közéletben. A kiadvány címlapjára a magyar helyett ugyanis véletlenül

az olasz trikolórt rakták rá.

Hihetetlen, de igaz: a Fideszben szemlátomást nem vették észre, hogy felcserélték a piros-fehér-zöld trikolórt a zöld-fehér-pirossal.

Fotó: Koncz Zsófia/Facebook

Nehéz elképzelni kínosabbat annál, mint ha az úgynevezett “nemzeti oldal” jelöltje nem a nemzeti zászló színei alatt kampányol a szavazatokért. Márpedig a Fidesz jelöltje jelenleg ezt teszi, a magyar trikolór fordítottjával, az olasszal kampányol. Jogosan merülhet fel bárkiben a kérdés:

hogy nevezheti magát nemzeti jelöltnek az, aki még a saját nemzeti zászlaja színeit sem ismeri fel?

Egyáltalán nem lepődnénk meg, ha a húzással Koncz teljesen elvágná magát a jobboldali érzelmű szavazóknál. Ez olyannyira nem lehetetlen, hogy az Alfahír szerint Koncz oldalát máris ellepték a hasonló hangnemű hozzászólások:

Fotó: Alfahír
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!