Videón Orbánék csalása! Robot töltött ki rengeteg konzultációs ívet!

Fotó: Ronald Zak/PA

Kiderült, hogyan csalhattak Orbánék a konzultációs ívek kitöltésével! Egy Nerbot nevű felhasználó a Youtube-on 25 órányi felvételen dokumentálta, ahogy egy robot program hamis nevekkel töltögeti ki az online kérdőíveket!

A döbbenetes videókra Hadházy Ákos a Facebook oldalán hívta fel a figyelmet. Mint írta, a Nerbot nevű ismeretlen

15 videóban rögzítette, ahogy a robot program hamis nevekkel és véletlenszerű válaszokkal töltögeti ki az online kérdőíveket!

Így nagyjából 10 másodpercenként érkezett egy új „konzultáló” álszavazat, amivel kb. 10 ezer hamis „választ” kapott a kormány.

Az ellenzéki képviselő szerint „nem tudható, hogy a Nerbot nevű felhasználó kicsoda: lehet, hogy

egy kormányzati megrendelésre dolgozó programozó, aki a hamis szavazatokat gyártotta, de közben feltámadt a lelkiismerete

és dokumentálta, nyilvánosságra hozta a csalást. Lehet éppenséggel egy ellenzéki gondolkodású hekker is a videó feltöltője, aki csak meg akarta mutatni, hogy mennyire sebezhető, kijátszható a rendszer.”

Akármi is az igazság, Hadházy szerint bebizonyosodott, milyen egyszerűen csalhat a kormány. Mint írja, „mondhatnak bármit, az egész hiteltelen és csak az agymosásról szól- ahogyan ez a videó is bizonyítja.”

Az ellenzéki képviselő végezetül hozzáteszi: azt eddig is tudtuk hogy az egész kormányzati akció is csalás, mert csak egy horribilis pénzbe kerülő, tiltott pártfinanszírozás kategóriába eső propagandaakció. Ezt pedig be is fogják bizonyítani.

„Szeptember 17.-én fizikai valójában is megmutatjuk, hány százezer ember küldte vissza nekünk az íveket, hogy tiltakozzon a propaganda ellen!”

A 25 órányi videó itt érhető el:

A Fidesz persze az sulykolja, hogy a mostani minden idők második legsikeresebb konzultációja. Minél többen olvassák ezt, annál több ember döbbenhet rá az igazságra!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!