„Hazudsz, kisapám!” Így alázták Orbán színházi végrehajtóját!

Vidnyánszky Attila és Orbán Viktor

Minden hazugságot leleplezett a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) fideszes bedarálásával kapcsolatban Radnay Csilla színésznő. Pedig a HOPPart Társulat egyik alapítója egy Facebook posztban csak azt idézte fel, hogyan viselkedett Vidnyánszky Attila, amikor megérkezett a Nemzeti Színházba.

Mint ismeretes, a színészegyetem fideszes megszállását levezénylő kuratóriumi elnök – látva az egyre nagyobb társadalmi és szakmai ellenállást – nemrég úgy nyilatkozott, hogy az ő ajtaja mindenki előtt nyitva áll.  A színésznő üzenetében erre egy 2013-as emlék felidézésével reagált: „Olvasom, hogy Vidnyánszky senkit nem akart a tanári karból elküldeni. (…) Amikor megérkezett a Nemzetibe, akkor sem sokakkal vállalta fel ezt a konfliktust. Engem sem akart elküldeni, szó szerint ezt mondta:

Maradhat, de nem fogok tudni szerepet adni, mert egy más ideológiájú színházat akarok csinálni”

A színésznő posztjában hangsúlyozza, hogy nem a saját sérelmei miatt írja mindezt, és nem is akarja szaporítani a szót.

Most azonban úgy érzi, „minden alkalmat meg kell ragadni, hogy kimondjuk:

hazudsz kisapám és úgy fogsz belebukni, ahogy kell. Ha nem ma, akkor holnap.”

Valljuk be: nem minden nap olvashatunk ilyen tökéletes és megérdemelt alázást. Hisz a színésznő Vidnyánszky múltbeli viselkedésének felidézésével bizonyította be, hogy a kuratórium elnöke képmutató módon hazudik. A Fidesz propagandasajtója mindezt persze igyekszik elhallgatni, ezért is fontos, hogy minél többen tudjanak róla: Orbánékkal szemben egyre nagyobb az ellenállás!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!