Drámai üzenetet küldött a koronavírusos magyar énekes!

Koronavírusos lett Gáspár Laci. Az énekes videóüzenetben üzent a rajongóinak és a betegség létezésében kétkedőknek egyaránt. Őszintén elmondta, hogy mit érez, mik a tünetei és hogyan kapta el a betegséget.

Az énekes egy olyan gasztronómiai rendezvényen fertőződött meg, ahol több külföldi meghívott is volt. Gáspár Laci azért végeztette el magán a tesztet, mert az eseményen résztvevő ismerősei közül többen is koronavírusosak lettek. Az énekes minderről videoüzenetben beszélt. „Van olyan, aki rosszabbul van, mint én voltam, nehezen kap levegőt és most is fekszik otthon. Nekem igazából nagyobb tüneteim nem voltak. Annyi, hogy ez volt hétfőn, és szombatra már éreztem, hogy picit fáradtabb vagyok, picit nehéz a fejem, meg kapart a torkom, éjszaka rázott a hideg, de nem volt lázam. Keddtől már teljesen tünetmentes voltam, de ami aggasztó volt, és

ami miatt azt gondoltam, hogy érdemes megcsinálni a tesztet, az, hogy nem éreztem a szagokat. Egyáltalán. Semmit.”

Gáspár Lacin két PCR-tesztet elvégeztek és mindkettő eredménye pozitív lett. Az énekes most még a saját kétszintes otthonában is elkülöníti magát a párjától és a gyermekétől. Dolgozni nem tud, az RTL Klub pedig már be is jelentette, hogy az Álarcos énekes második évadának következő felvételein mással fogják őt helyettesíteni.

Laci a videó végén azokhoz szólt, akik nem veszik komolyan a járványt. Mint mondta, még az ő ismerősei között is vannak ilyenek.

Gáspár Laci üzenete a jelenlegi helyzetben különösen drámai.

„Én nem vagyok politikus, csak egy egyszerű ember vagyok, aki félti a családját, aki ezt a saját bőrén tapasztalta. Hál’ Istennek megúsztam nagyobb betegség nélkül, de nem mindenkinek egyforma az immunrendszere.

Mindenkinek azt tanácsolom, vegyük ezt komolyan, hordjunk maszkot, tartsuk be a szabályokat, vigyázzunk egymásra!”

Ezek egy olyan ember szavai, aki a saját bőrén érzi, mit jelent a koronavírus-fertőzés. Jó lenne, ha minél többen olvasnák ezt: talán kisebb lenne a tudatlanság és nagyobb az egymás iránt tanúsított felelősségérzet…

Gáspár Laci videóüzenete az alábbiakban tekinthető meg:

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!