Lebuktatták Orbánt – A minisztere után őt is lencsevégre kapták!

Az egyik legolvasottabb horvát lap, a Jutarnji számolt be arról, hogy lencsevégre kapták Orbán Viktort, aki idén is az Adriánál nyaralt. A lap ennek megerősítésére egy homályos képet is mellékelt.

A cikk beszámolója szerint, Orbán Hvar szigeténél bérelt egy vitorlást barátaival, melyet nagyjából heti 2500 euróért lehet bérbe venni, így ez jóval szerényebb hajókázásnak minősül, mint amit a külügyminiszter csinált Szíjj László luxusjachtján.

A 444.hu megkereste Havasi Bertalant, a miniszterelnök sajtófőnökét, hogy valóban jók-e a horvát lap értesülései, melyre ő csak annyit közölt:

“Orbán Viktor magánprogramjairól nem adunk tájékoztatást, csak a hivatalos tevékenységéről”.

A Jutarnji cikke arra nem tért ki, hogy pontosan mikor kapták lencsevégre a magyar miniszterelnököt Horvátországban, Orbán idei vakációjáról csak annyit lehet tudni, hogy július végén biztosan ellátogatott Tiborcz István felsőörsi, majdnem egyhektáros, úszómedencés birtokára.

A horvát lap felidézi azonban azt is, hogy Orbán még július elején azt tanácsolta a magyaroknak, hogy

több Balaton, kevesebb Adria,

tehát, hogy a magyarok az idei nyaralásukat a járvány megfékezésének érdekében inkább belföldre szervezzék. Igaz, a miniszterelnök azt is hozzátette, hogy “az embernek egyszer egy évben látnia kell a tengert”.

Orbán egy korábbi Kossuth Rádiós interjújában is hasonló tanácsokat adott a hallgatóságnak: “Én senkit nem beszélek le a külföldi nyaralásról, mert én tudom, hogy milyen: muszáj látni a tengert, tehát én is ehhez a csoporthoz tartozom, és egy-két napot nyilván ki kell menni a vízre, ez is rendben van, de mégis: több Balaton, kevesebb Adria. Az arányokat tartsuk meg, és a nyaralásunknak legalább a súlypontja maradjon Magyarországon.”

De még múlt pénteken is arról beszélt, hogy “van még néhány nap a nyaralásból, én mindenkinek azt tanácsolom, hogy aki látni akarja és megteheti, az most nézze még meg a tengert, mert szeptember 1-jétől……szeptember 1-jétől már más világ jön”.

Ezek szerint pedig megfogadta saját tanácsát, gyorsan kihasználta az utolsó napokat és Szijjártóhoz hasonlóan ő is külföldön vakációzott.

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Szijjártó luxusnyaralásával kapcsolatban!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!