Tovább alázza a Fidesz a tanárokat: dolgozzanak egy színes papírlapért!

Kásler Miklós és Orbán Viktor - Forrás: hirtv.hu

Most már egészen biztos, hogy a Fidesz hülyének nézi a tanárokat. Méghozzá nem csak átvitt értelemben, hanem szó szerint – legalábbis az Emberi Erőforrások Minisztériuma által tanároknak meghirdetett pályázat erről árulkodik. A kiírás szerint a pedagógusoktól olyan kreatív tanmeneteket várnak, amelyek az új NAT-hoz és kerettantervekhez igazodnak.

A minisztérium elképesztő díjazást ígér: a legjobb tanmeneteket megíró tanárok elismerő oklevelet kapnak!

Ez már döfi, ugye? Felnőtt, diplomás embereknek azt mondják, hogy dolgozzanak és versengjenek egy fényes, színes papírlapért! Mert Kásler tárcája a „legeredetibb, a tanulók fejlődését szolgáló” és a központi tartalomszabályozókkal összhangban elkészült tanmeneteket sem pénzzel, sem pedig egyéb jutalommal nem díjazza. Legyen elég a tanároknak egy elismerő oklevél, amit majd kiakaszthatnak a szobájuk falára. Mindezt persze döbbenetes fontoskodással fejelik meg: az iskolákba kiküldött EMMI-levél szerint „a legjobb tanmenetek közül válogatva (a szakértői bizottság javaslata alapján) néhány tanmenetet az Oktatási Hivatal aloldalán tesznek közzé. A közzétett tanmenetek szerzői elismerő oklevelet kapnak.”

A Fidesz szerint ennyit ér a tanárok munkája!

Ráadásul a tanmenetek megírására már csak bő másfél hét van, mivel a pályázatokat augusztus 20-ig várják az amúgy a szabadságukat töltő pedagógusoktól. Hát nem csábító lehetőség, hogy a tanárok egy nyári pluszmunkáért színes papírlapot kaphatnak a milliárdos fideszes politikusoktól? Érdemes terjeszteni a hírét ennek a cinikus akciónak, hadd tudják meg minél többen, minek is tartja a tanárokat a Fidesz.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!