Háborúba készül a jobboldal – Profi Facebook-harcosokat képeznek!

Forrás: Facebook.com / Orbán Viktor

Elegük lett a baloldali elnyomásból, az elburjánzott kormányellenességből, így Kovács István egy hónappal ezelőtt útnak indította a Megafont, mellyel “profi Facebook-harcost” képeznek mindenkiből, akik jelentkeznek hozzájuk – közölte az atv.hu.

Az új kezdeményezés videójában elmondják, hogy szerintük

a jobboldali-konzervatív értékrend képviselőinek, szükségük lehet egy ilyen képzésre, amely révén szembe tudnak szállni a baloldali megmondóemberekkel.

A projektről beszélt a kezdeményezés alapítója, aki szerint már most “hatalmas az érdeklődés a Megafon iránt”.

“Egy hónap alatt több mint kétezer ember regisztrált a honlapunkon, és folyamatosan bővül a csapatunk is. Sokan vannak, főleg fiatalok, akik úgy érzik, egyetértenek a céljainkkal és fel szeretnék venni a kesztyűt a baloldali megmondóemberekkel, véleményvezérekkel. Az elvárás tehát nagy, de ahogy szokás mondani, teher alatt nő a pálma. Egész nyáron azon fogunk dolgozni, hogy szeptemberben bemutathassuk Magyarország legjobb közösségimédia-képzését”.

Kovács hozzátette továbbá azt is, hogy csak olyanok jelentkezését várják, akik egyetértenek a céljaikkal, és akik elég tehetséget és bátorságot éreznek magukban ahhoz, hogy elmondják a véleményüket.

Az ötletgazda szerint

ma bátorság kell ahhoz, hogy egy jobboldali gondolkodású ki merje mondani a véleményét, mivel “mindent elsöpör a liberális véleménycunami”.

“Azt nem gondolom, hogy a jobboldaliak, a konzervatív-keresztény érzelmű emberek kevesebben lennének, mint a balliberálisok” – tette hozzá.

A képzés teljesen ingyenes lesz, egyetlen elvárásuk csupán annyi, hogy a résztvevők személyesen legyenek jelen a négynapos felkészítésen.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!