Lendvai Ildikó : hakniznia kell az Országos Hiszti Főorvosnak

Miután Müller Cecíliát lecipelték Röszkére a kerítés mellé és elmondatták vele az izzadságszagú rémísztgetését, sokan megszólalt és elmondták a véleményük. De senki sem olyan szellemesen, mint az MSZP valamikori elnöke, Lendvai Ildikó tette ezt a Facebookon.

A JEDI VISSZATÉRT

Jaj istenem, hát mit művelnek ezzel a szegény asszonnyal?
Tény és való, hogy már hiányzott Országos Müller Cecília, annyira hozzátartozott a mindennapjainkhoz. Azóta nem is takarítok olyan rendesen, hiányoznak az okos tanácsai (a partfis melyik végét fogjam meg? a szemetet söpörjem a lapátra, vagy a lapátot a szemétre?).

De neki sem volt egyszerű. Hol szeretnie kellett a maszkviselést, hol meg nem, bele lehet ebbe zavarodni, kérem. Pláne, ha közben minden harmadik mondatban tagoltan ki kell mondani a Pesti út nevét, bármi másról van szó, próbálják ki, nem könnyű! Különben is, folyton annyi rendőr között az ember nem olyan slágfertig.

De most! A Jedi visszatért. Szerencsétlent odacipelték a röszkei kerítéshez, hogy segítsen a főrendőröknek migránsozni. Nyunyóka nélkül!! Ezt azért nem érdemelte.
Próbálkozott, próbálkozott valahogy a járványt is szóbahozni, de csak a mezőkövesdi fertőzés jutott eszébe, ott meg nem járt egy darab menekült sem. Máskor előtte oda kellene szállítani őket, vagy legalább beöltöztetni néhány mezőkövesdit, különben féllábas a produkció.

Lehet persze, hogy közben előléptették, ezért változtak a munkaköri kötelességei. Mostantól már Országos Hiszti Főorvos. Szegénykének mindenütt hakniznia kell, ahol egy kis hisztériát, indulatot akarnak kelteni az épp kijelölt ellenséggel szemben. Akkor jön ő, és a megnyugtató modorával, a rettenthetetlen dadusok hanghordozásával, azonnal pánikot kelt.

Tarts ki, Cecília! Az Erő veled van. És ahogy látom, egy új blézer is.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!