Gyalázatos jogsértésről lett híres – most képviselőt csinálna belőle Orbán

Motorbalesetben vesztette életét tragikus körülmények között Koncz Ferenc, a Fidesz országgyűlési képviselője. Halála miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerületében időközi választást írtak ki. A Fidesz-KDNP helyi szervezetének döntése alapján a pártszövetség

Koncz Zsófiát, az elhunyt képviselő lányát indítja

jelöltként a választáson. Koncz Zsófia aki a Fidelitas országos alelnöke volt, 2018-ban már visszavonulva a közéleti szerepléstől Magyarország washingtoni nagykövetségén kapott állást a politikai stábban, külpolitikai munkatársként.

Azonban az országos médiába 2015-ben került be egy botrány kapcsán, mivel az ő nevéhez kapcsolódik a “provokátorfigyelő” ötlete, amivel Böröcz László Fidelitas-elnökkel közösen álltak a kamerák elé bejelenteni. Az ötlet nagyon egyszerű volt,

elkezdték volna listázni és közzétenni a nekik “gyanús” emberek nevét és fényképét!

Ezzel a Fidelitas az általuk provokátornak gondolt személyeket listázta volna az állami rendezvényeken, de az ötlet annyira kiverte a biztosítékot, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság azonnal jogsértőnek minősítette az egész akciót, miután a provokátorfigyelő Facebook oldala és Koncz is eltűnt a közéletből.

Mára viszont úgy látszik, újra szüksége van Orbánnak a valamikori botrányhősre, leht, már senki nem akar Fidesz színekben elindulni az őszi önkormányzati bukás után.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!