Ezt most benézte Bayer – jobban tenné, ha tájékozódna előbb

A hétfőre rendkívüli ülésnapot kezdeményezett a DK, mert véleményük szerint a miniszterelnök a júliusi EU-csúcson szembement az Országgyűlés egy korábbi döntésével és a párt az Európai Tanácsban július 21-én elfogadott megállapodásról szóló politikai nyilatkozatot akarta megvitatni. A téma annyira kellemetlen volt Orbánnak és a Fidesznek, hogy nem is mertek elmenni az ülésre.

Latorcai János az ülést levezető elnök a napirendről való szavazásnál megállapította, hogy mivel összesen csak 35 képviselő jelent meg, a Ház határozatképtelen, nem lehet elfogadni a napirendet, és mintegy fél óra elteltével be is rekesztette az ülést.

Bayer Zsolt mint első számú verbális csapásmérő egység meg is kezdte zúdítani az ellenzékre az össztüzet, a valamilyen félreértés okán újságnak hívott Magyar Nemzet címet viselő nyomdaipari termék hasábjain. Kezdte azzal, hogy a 42 ellenzéki képviselőből csak 35-en jelentek meg, és még közülük sem szavazta meg mindenki a napirendet, ketten kilógtak a sorból. Gyorsan meg is lett Bayer véleménye:

“Nekik egészen biztosan szükségük lenne egy beutalóra abba az intézménybe, amely ápolt park mélyén található és rács van az ablakain.”

Ez igazán figyelmet érdemlő fejlemény nála, hogy sehol egy kurv@ anyád, sehol egy f@sz, sehol egy igazi Bayer féle suttyó káromkodás, csak ilyen finom utalás arra, hogy ezek bizony hülyék.

Azzel nem számolt mára már a Nemzet Csótánya címet Nagy Ferótól elhódító tollforgató, hogy ezek bizony nem ellenzéki képviselők voltak, hanem a fideszes Szűcs Lajos és Ritter Imre nemzetiségi képviselő volt, aki egykor a Fidesz-KDNP színeiben önkormányzati képviselő volt Budaörsön.

Két lehetőség adódik:

  1. Bayer figyelmetlen volt, és hanyag munkavégzése következményeként hülyézte le a vele egy nyájhoz tartozókat.
  2. Valójában egyetértett az ellenzék javaslatával, és elvárta volna, hogy ezek a kormányhoz hű emberek is megszavazzák az ellenzéki indítványt.

Mindkét lehetőségtől lúdbőrös lesz a hátunk, egyformán rettegünk a választható opcióktól, hova halad, mivé lesz így a világ?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!