Katonai felkérést kapott a szélsőjobbos csapat

Forrás: Kárpátia zenekar hivatalos Facebook oldala

A Kárpátia zenekar a Facebook oldalán adta hírül, hogy még márciusban felkérték őket arra, hogy írjanak egy páncélos indulót. A bejegyzés szerint a tatai páncélosoktól érkezett a felkérés, ám az nem derül ki, hogy ez csak egy magánjellegű, vagy hivatalos honvédségi felkérés volt.

A nyíltan revizionista, a színpadon homofób kijelentéseket tevő, szélsőjobboldali Kárpátia zenekar énekesének, Petrás Jánosnak a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjének polgári tagozatát adta át a Fidesz 2013-ban, majd a zenekar 2014-ben nyíltan bele is állt a Fidesz kampányába.

Eredetileg a Jobbik körüli holdudvarból indultak, gyakorlatilag a Jobbik házizenekara voltak, amíg ki nem vásárolta őket a Fidesz. A Magyar Gárda indulója is az ő nevükhöz fűződik, úgy látszikez az indulósdi valami becsípődés lehet náluk.

Az indulásuk is szégyenteljes volt, gyakorlatilag egy másik, már létező zenekartól bitorolták el a nevet, a jogvitát a név eredeti tulajdonosai megnyerték, ám mégis a moldvai táncokat és dalokat játsszó zenekar volt kénytelen feloszlani.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!