Ezt eddig senki nem engedte meg magának: durván nekimentek Orbánnak!

Fotó: Kollányi Péter / MTI

Honfoglalás 2000 Egyesület tevékenységén azon kívül, hogy Orbán Viktor, a NER és Putyin feltétlen rajongói, vajmi keveset tudunk. A sajtóhírekbe akkor kerültek be, amikor 2015-ben Vlagyimir Putyinnak adták volna a Nobel-békedíjat, vagy amikor 2018-ban azzal riogattak, hogy ellenzéki győzelem esetén a migránsok eltartása miatt nem lesz nyugdíj-emelés, nem lehet szó béremelésekről, kevesebb lesz a minimálbér. Az ellenzék be fogja vezetni az ingatlanadót (amely a panelokra is kiterjed), eltörlik a családtámogatást, és a rezsicsökkentést, visszaállítják a kórházi vizitdíjat, és nem lesz többé ingyen ebéd a kisiskolásoknak.

Most azonban nem a választókhoz, hanem egyenesen Orbán Viktorhoz szóltak, nem is akárhogy, olyan kritikát fogalmaztak meg, amit kevesen engedtek volna meg maguknak, még ha mézes-mázos virágnyelven is tették! Íme a közleményük, csak a kiemelések származnak tőlünk:

“A civil szervezet és a magyarok milliói tisztelik, szeretik az elért eredményes munkája miatt is a Miniszterelnök Urat. Úgy gondoljuk, hogy aki egy ország döntő többségének bizalmát élvezi, annak

kötelessége odafigyelni egészségére, például a napi kalória bevitelre, nem kockáztathatja egészségét súlyfölösleggel,

de a róla kialakult – úgymond látképre is vigyáznia kell.
Jelen levelünkben arra kérjük Orbán Viktorné Asszonyt, hogy továbbra is viselje gondját férjének, és beszélje meg vele, hogy az XXL méretű öltönye helyett a karcsúbb, XL-t részesítse előnyben. A Miniszterelnök Úr sportember, rajong a fociért, bizonyára jól érzi magát a fiatalok társaságában, ugyanakkor jó példát kell felmutatnia kondíciója tekintetében is!
Magyarország kis ország, de miniszterelnökünknek köszönhetően súlyunk, befolyásunk megnőtt a nagyvilág szemében! Ezt a pozíciót szeretnénk megtartani, ezért bátorkodunk levelünket eljuttatni a címzetthez. A Miniszterelnök Úr Európa meghatározó személyisége,s figyel rá az egész Világ!
Bízunk benne, hogy jó szándékból fakadó levelünket sem Orbán Úr, sem pedig kedves Felsége nem érti félre! Jó egészséget, és további sikeres ország-építő munkát kíván az Orbán családnak:
Szilvásy György, elnök
a Honfoglalás 2000 Egyesület tagsága nevében is.

Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület”

Elnézve az alábbi képet, teljesen egyetértünk a közleménnyel, bár mi egy kicsit egyszerűbben fogalmaztunk volna, egy picit népiesebben!

orban viktor dagadt

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!