Mindenkit szembe köpnek Orbánék – Kevesebbet ér nekik a nemzet jelképe, mint egy kiállítás!

Forrás: Kovács Zoltán / Facebook.com

Kovács Zoltán, a vadászati világkiállítás előkészületeiért felelős kormánybiztos nyilatkozott az RTL Híradónak, melyben elmondta, hogy a kormány a korábban tervezett 7 milliárd forint helyett, 10 milliárd forintot költ a jövő évi kiállítás előkészítésére.

Ezzel az összeggel pedig jócskán túlszárnyalják azt, amit a kormány biztosít a Lánchíd és a Budai Váralagút felújítására!

A jövő őszre tervezett kiállítás egyik fő helyszíne a Hungexpó lesz, de emellett a kormány az ország több pontján is készül az eseményre. A kiállítás jegyében összesen 22 emlékerdőt adnak át, minden állami erdőgazdálkodásban 1-1 hektárnyit. (A nevüket onnan kapták, hogy a vadászati kiállításnak állítanak emléket – közölte a 444.hu.)

A kiállításra nagyjából egymillió látogatót vár a kormány, és bár Kovács is megjegyezte: minden nagyban függ majd attól, hogy milyen lesz az egészségügyi helyzet, illetve, hogy milyen lesz az ország és térségünk gazdasági helyzete jövőre.
Tehát még az sem biztos, hogy egyáltalán meg tudják tartani, vagy az, hogy túl sokan vennének rész egy ilyen tömegrendezvényen.

Mindezek ellenére nagy erőkkel és persze rengeteg pénz felhasználásával készül a kormány az eseményre. Az RTL számításai szerint,

a Hungexpóra tervezett beruházásokkal együtt az összköltség, akár az 50 milliárd forintot is elérheti!

Kálló Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője elmondta, hogy még a legoptimistább számítások szerint sem fog megtérülni az az összeg, amit a kiállításra fordít a kormány.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!