Elfogtunk egy levelet – vagyis inkább telefon beszélgetést

Az alábbi a telefonbeszélgetés nem történt meg, és a szereplői is kitalált személyek, csak a mi fantáziánkban léteznek, mint ahogy az általuk elmondott gondolatok is.

“- Halló, András baj van!

– Mondjad Miki, mi a pálya?

– Figyelj, nem akarok kekeckedni, de van egy kis zúgolódás a tagságban…

– Nálunk? Ne mond már, a múlt héten még azt mondtátok, alig vannak tagjaink!

– Igen, igen de akik meg vannak komolyan gondolják, és azt mondják semmit sem csináltunk a NOpia kampány óta, ki kellne megint találni valamit.

– Figyelj, nekem erre most nincs időm… épp azon motorozok, hogy valami befutó helyet kapjak az ellenzéki listán, már nagyon szertném azt a parlamenti belépőt! Ha nem figyelek, még a Szanyi elkaparja előlem.

– Hát ez az, a Szanyi legalábbb kitalálta ezt az ISZOMM nevű izét, amire legalább felfigyelnek. Mi meg semmit nem csináltunk már egy ideje, kellene mozgatni a tagságot, vagy valahogy támogatókat gyűjteni, mert a végén még kiderül, hogy tényleg csak a Facebookon létezünk.

– Jól van, értem mit akarsz, de akkor sincs ötletem. Nem lehetne lenyúlni valami ötletet valamelyik másik párttól? Figyi, nézzetek már szét a szociknál, onnan mindig tudunk lenyúlni valamit, ezek a XX. századi pártok mindig kitalálnak valamit.

– Jól van, de hogy csináljuk, hogy azt higgyék, hogy a miénk?

– Ne sz@rozzatok vele sokat, egy kicsit fogalmazzátok át, írjátok bele, hogy pfújj Orbán meg Tiborcz, színezzétek át lilára, én meg tolok egy kis lóvét, hogy meghirdessük a Facebookon!

– Zseni vagy András! Nem hiába te vagy az elnök! Ilyen minimális kreativitással párt még ekkora támogatottságot nem ért el!

– Jól van, de ne feled, Magyarországon vagyunk, nincs nehéz dolgunk, itt egy tolvaj bandára szavaznak a legtöbben, egy normális orzágban rögtön lebuknánk!”

Ami viszont nem csak a mi fantáziánkban létezik, az a két következő online-kampány:

balaton mindenkie 1

balaton momentum

Az Önök fantáziájára bízzuk, melyik kampány indult előbb, melyik az eredeti…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!