Rendkívüli: Orbán ma megszavazhatja Soros György tervét

Fotó: Pelsőczy Csaba / Miniszterelnökség

Napok óta üléseznek az EU vezetői, megvitatva azt a javaslatcsomagot, amely a koronavírus-válság miatti helyreállítási alapról és vele párhuzamosan a 2021-2027-es keretköltségvetés összes fontos részletéről, feltételeiről szól.

A mai tanácskozásra érkezett vezetők jó része optimista a megegyezést illetőleg, Merkel és von der Leyen is optimistán vág neki a ma délutánnak, Macron óvatosan fogalmazva ugyan, de pozitív eredményt vár. Mindez azt jelenti, hogy a kormányfők egyezségre fognak jutni a 750 milliárd forintos uniós hitelfelvétel ügyében is. Vagyis,

Orbán meg fogja szavazni azt a javaslatot, amit nemrégen még Soros adósrabszolgaságba taszító tervének hívott!

Pontosan így fogalmaz a Nemzeti Konzultáció kérdése: “A koronavírus-járványt követő gazdasági válság kezelésére Soros György új tervvel állt elő. Ebben azt javasolja, hogy az Európai Unió tagországai vegyenek fel hatalmas kölcsönöket (örökkötvények), amelyek után generációkon keresztül, örökre kamatot kellene fizetni. A szakértők szerint ez adósrabszolgaságba taszítaná a nemzeteket. Ön elutasítja Soros György tervét, amely beláthatatlanul hosszú időre eladósítaná hazánkat?”

Valami súlyos hiba csúszott a Fidesz gépezetébe.

A Nemzeti Konzultációk segítségével keltették eddig azt a hamis látszatot, hogy a társadalom támogatja elképzeléseiket, és mindig eljátszották, hogy semmilyen fontos döntést nem hoznak meg a választók nélkül. Ám a fenti kérdést tartalmazó íveket még javában hordja a posta a lakásokba, miközben a magyar parlamentben már 128 kormánypárti képviselő végső soron igent mondott Soros György tervére, és nagy valószínűséggel Orbán is ezt fogja tenni az uniós csúcson ma délután.

Ha valaki azt hitte eddig, hogy Orbán egy nagy sakk játékos, akkor most láthatja, hogy -maradva a sakk hasonlatnál- csak egy sötét paraszt, akit hamar leütnek a tábláról.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!