Orbán-ellenes lett a fideszes zenekar dala! Dühöngenek és le akarják tiltani!

AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK

Akkora fricskát kapott a Fideszhez közel álló Ismerős Arcok nevű zenekar, hogy még most sem tértek igazán magukhoz. Ők azok, akik két éve a Fidesznek kampányoltak, a Nélküled című számuk pedig Orbánék nem hivatalos himnusza lett. Most egy másik párt, a Demokratikus Koalíció osztotta meg a szerzeményüket, méghozzá elég rendhagyó módon.

A Nélküled című dal alatt lerobbant kórházakról készült képeket mutatnak. Az igazi magyar valóságot.

A készítők a videó mellé azt írták: „Megcsináltuk a Nélküled című dal új videóklipjét, miután kiderült, hogy a koronavírus gócpontjai a kórházak voltak. Nézd meg és add tovább, hogy mindenkinek világos legyen: ez lett az eredménye annak, amit ez a kormány tett az egészségügyünkkel és a kórházainkkal!” 

A málló vakolatú kórtermek, a penészes falak, gyalázatos állapotú vécék és leszakadt plafonok képe alatt persze egészen más jelentést kapnak azok a sorok, hogy: „S bár a lényeget még nem értheted, amíg nem éltél nehéz éveket…”

Az erősen kormánypárti zenekar tagjai persze nagyon kiborultak.

Az Ismerős Arcok frontembere, Nyerges Attila a Hír Tv-nek elmondta: nagyon nem örülnek, hogy „a nemzet összetartozását szimbolizáló dalukat egy olyan ember pártja használja provokációra, aki mindent elkövet azért, hogy szétszakítsa a nemzetet.” Kijelentette, hogy jogi útra tereli az ügyet és

mindent elkövet, hogy letiltassa a videót.

Érdekes módon amikor március végén Orbán Viktor használta fel a számukat, az Ismerős Arcok zenekar nem tiltakozott, sőt: azt a videót még meg is osztották az oldalukon.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!