Ismert sztár szállt bele Orbánba – Komoly kritikát fogalmazott meg a kormányfővel szemben!

Fotó: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Interjút adott a 168 órának Hajós András, aki még a kórházi ágyak felszabadításának idején, azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy Facebook-oldalán ajánlotta fel a lakásában álló üres szobát annak, akinek megoldhatatlan a kórházon kívüli elhelyezése.

Az interjúban az ismert sztár elmondta, hogy a posztja csupán egy gesztus volt, mellyel az emberek szemét szerette volna felnyitni, majd kifejtette véleményét az koronavírus-járvány első hullámáról, illetve a jelenlegi politikai rendszerről, ami olykor a saját kénye kedve szerint írja át a valóságot:

“nem árt odafigyelni arra, hogy ha a járvány második hullámára hivatkozva ismét korlátozásokat rendelnének el, az a valós veszélyről szólna-e vagy teljesen másról.

Például arról, hogy valakinek jól jön naponta négy sajtótájékoztató keretében megmenteni a népet.

Bárki is van kormányon, ugrásszerűen javulhat a bizalmi indexe, mivel az emberek azt akarják érezni, hogy jó kezekben van az életük.

Orbán Viktor számára nincs ennél kedvezőbb helyzet, neki ez az igazi terepe:

minél zavarosabbak a közállapotok, minél kevesebb információhoz jut a lakosság, és ő a hatalmi piramisa csúcsáról egy személyben irányíthat.

Még mindig jobb persze, ha valódi „ellenséggel” hadakozik, nem az általa kitalálttal. És tény, hogy a vírust elég jól megúsztuk, aki akarja, neki is köszönheti.”

Hajós az interjú során arról is beszélt, hogy YouTube-on látható Dalfutár című műsorában, szívesen eresztene össze eltérő politikai nézeteket valló zenészeket:

“Három éve hívom Ákost a Dalfutárba. A mi világnézetünk nagyon más, voltak is emiatt koccanásaink, de szeretném megmutatni, hogy egy közös célért, egy dalért, akár cukkolódva, igenis félre lehet tenni ellentéteket.

Ákos eddig még nem ért rá. Biztosan elhúzódott a stúdiószentelés.”

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!