Elképesztő, mit szúrtak ki a koronavírusról szóló kormányzati tájékoztató honlapon

Hadházy Ákos szúrta ki, hogy a papíron politikafüggetlen és csak a koronavírussal kapcsolatos hírekre, információkra szorítkozó kormányzati tájékoztató honlapra

újabban a kormány propagandahíreit is elkezdték feltölteni.

Olyan hírek jelentek meg rajta a hétvégén, amelyeknek az égvilágon semmi közük nincs a vírushoz, így pl. beszámoltak Orbánnak a brüsszeli csúcson a holland miniszterelnökre tett botrányos kijelentéséről, vagy Szijjártó Péternek az uniós forrásokkal kapcsolatos hazug sajtótájékoztatójáról. A fertőzési statisztikákról szóló hírek közé elrejtették Novák Katalin egy interjúját is, amiben a családügyi államtitkár olyan kijelentéseket tett, mint hogy “Amíg nemzeti kormánya lesz Magyarországnak, addig a családtámogatások fedezetét a kormány előteremti, a körük pedig bővülni fog, nem szűkülni”.

20200720 090102
Fotó: Hadházy Ákos/Facebook
20200720 090618
Fotó: Hadházy Ákos/Facebook
20200720 090632
Fotó: Hadházy Ákos/Facebook

Jól írta Hadházy: az egész olyan manipulatív hatást kelt, mint amilyenek a vizes vébé reklámszüneteibe elrejtett egyperces migránsozások voltak. Hadházy úgy fogalmazott: valószínűleg az történhetett, hogy miután a honlap elég látogatott, és mindenki épp azt figyeli, lehet-e menni “horvátba”, a kormány propagandamesterei nem tudtak ellenállni a kísértésnek, hogy ne rakjanak ide is kormányüzeneteket.

Itt olvasható el Hadházy teljes bejegyzése:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!