Orbán a teljes leépülés fázisában van, ez a mondat mindent elárul

Ha péntek reggel van, akkor mindig van egy kis esélyünk belekukkantani Orbán Viktor lelkivilágába, hiszen a miniszterelnök Kossuth Rádióban elhangzott interjúi folyamatosan szállítják egy kórkép tüneteit. Sajnos, hétről-hétre azt tapasztaljuk, hogy Orbán már nem a való világban él, hanem teremtett magának egy világot, amiben tologatja a kis ólomkatonáit hol kórházak irányításra, hol nem létező migránsok által ásott 30 centis lyukak védelmére, és mint Don Quijote csatázik a nem létező ellenségekkel. Ma éppen azt magyarázta, hogy

több mint egymillió ember munkahelyét mentették meg kormányzati beavatkozással!

Azt nem tudjuk, hogy milyen számokra és statisztikákra alapozza ezt a kijelentést a miniszterelnök, miután ő maga mondta el, hogy a koronavírus-járvány előtt 4,5 millióan dolgoztak Magyarországon, majd a “mélyponton” ez 4 millió 370 ezerre csökkent, most pedig szépen kúszik vissza a munkáltatottak száma.

Akárhogy nézzük, ez bizony 130 ezer ember, általános iskolai matek tudással kiszámolható. Az pedig, hogy a gazdaságmentő csomagnak semmi köze nem volt a munkahelyek megvédéséhez, mert csak az értelmetlen beruházások átcímkézéséről szólt, itt írtunk:

Tragikus jóslat érkezett a neves közgazdásztól: erre nem készült fel Magyarország

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!