Elképesztő fordulat Kaleta Gábor ügyében! Erre nincsenek szavak!

A HVG tudta meg, hogy a pedofil-ügyéről elhíresült Kaleta Gábor – a pofátlanul enyhe ítélete dacára – nem nyugodott bele az ítéletbe,

ezért fellebbezett a döntés ellen.

Kaleta döntése azért is meglepő, mert ő maga ismert be mindent a bíróságon, az ügyészség pedig ez a vallomás alapján indítványozta neki az egy év felfüggesztett börtönbüntetést, és az 540 ezer forintos pénzbírságot.

Kaleta ügyvédje, aki mellékállásban elképesztő módon egy szexuális zaklatáson átesett gyermekek védelmére szolgáló egyesületnél is dolgozik, korábban azzal védekezett a bíróságon, hogy védence “mélyen vallásos, és óriási lelkiismeretfurdalás gyötri”, egyébként pedig “mintadiplomata karriert futott be, és tisztességgel szolgálta a hazáját”. Hogy ez vajon valóban így volt-e, az erősen kérdéses, sokak véleménye szerint a perui nagykövetként szolgáló Kaleta ugyanis potenciálisan nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthetett Magyarországnak, miután pedofil-ügye miatt zsarolható volt.

Kaleta fellebbezése azután jött, hogy az ügyészség hétfőn elfogadta az ítéletét. Ügyvédje annak meghozatalakor még nem kívánta kommentálni a döntést.

Döbbenetes információk derültek ki Kaleta Gábor ügyvédjéről! Megrázó tartalom!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!