Döbbenetes beismerés! A rockzenész bevallotta: csak a pénzért dörgölődzik a Fideszhez!

Fotó: Facebook

Nagy Feró lekaparhat mindent a múltjából, ami szerint ő „lázadó”. A Beatrice frontembere, az egykori nemzet csótánya ugyanis a HVG-nek adott interjújában

döbbenetes alázattal letérdelt a Fidesz és Mészáros Lőrinc elé!

A zenészt annak kapcsán kérdezték, hogy Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója 25 milliárd forintot kapott a magyar könnyűzene megújítására és társadalmasítására. Nagy Feró ennek kapcsán kijelentette:

„Ha működőképes rockzenét akarsz, annak valamilyen szinten, de mindig dörzsölődnie kell a hatalomhoz. Attól fényesedik.”

Ezt olvasva valószínűleg még Feró hívei sem hittek a szemüknek, hisz mikor mond ilyet egy  igazi rocker? Ezek inkább egy szervilis, karrierista előadó szavai. De az igazi fideszes nyelvcsapások még csak ezután következtek, amikor a zenész kijelentette: szerinte az állami pénz miatt nem kell tartani a hatalom befolyásától.

Nagy Feró kimondta: ő Mészáros Lőrinc ellen nem lázad, mert a felcsúti milliárdos „egy tehetséges ember”.

Szerinte Mészáros „jó helyen volt jó időben, és megcsinálta a saját szerencséjét. Akkor én miért nem csináltam meg? Hát, mert nem vagyok olyan tehetséges.”

A Fidesz által adott 25 milliárddal kapcsolatban pedig a zenész kijelentette, hogy az állami támogatás kizárja, hogy Orbánékat kritizálni lehessen:

„Ha az uraság rendel zenét, akkor én, mint cigány nem mondhatom azt, hogy háhá, van nekem egy olyan zeném, ami ellened szól.”

Nagy Feró nem is csinál titkot abból, hogy a pénzért dörgölődzik a Fideszhez. Szerinte „ha nem kerül sokba egy ajánlat elfogadása, akkor el kell fogadni. És abban a helyzetben próbáld megcsinálni saját magadat.”

Gyönyörű vallomás ez, ugye? Megérdemlik, hogy minél többen tudjanak róla és arról, mi is lett mára a Beatrice frontemberéből.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!