Csalók járatják le Karácsonyt! A Fidesz módszerét használják!

Elképesztő támadás indult Karácsony Gergely főpolgármester ellen! A legnagyobb hírportálok oldalain olyan hirdetések jelentek meg, amelyek a szövegük szerint nagy leleplezést ígérnek, méghozzá úgy, hogy a kormánypárti és az ellenzéki szavazók is a reklámra kattintsanak: „Gergely elrejti az igazságot. Tönkreteszi a nemzetet. A legnagyobb hazugságot végül leleplezték, feltárja a rendszer eddigi legnagyobb hibáját.”

A szövegre kattintva

egy csalók által létrehozott oldal nyílik, meg, tele megtévesztéssel és totális hazugságokkal!

karacsony fake hirdetes1

Az oldal olyan mintha a Blikk lenne, csak a keresősávban megjelenő homelyshoppy.com cím árulja el, hogy ez utánzat. A helyesírási hibáktól hemzsegő cím is primitív maszlag: Az RTL Klub “Fókusz” műsorvezetője, Tokár Tamás: “ez őrület: Karácsony Gergely új pénzügyi interjúja gazdaggá teheti a Magyarokat.” Az álhír szerint Karácsony Gergely interjút adott Fókusz című műsorban, ahol „bejelentette, hogy vezető szerepet tölt be egy kriptovalutákkal kereskedő platform elindításában, hogy segítse a Magyar középosztálybeli családokat abban, hogy plusz jövedelemhez jussanak.

karacsony fake hirdetes2

Az egész írás egy Karácsonyt lejárató álhírbe csomagolt reklám, amely a Fidesz módszerét másolja!

Orbánék annyi álhírt terjesztettek már a főpolgármesterről, hogy aki csak felületesen tájékozódik, simán elhiheti azt is, hogy most Karácsony azt mondta: mindenki gazdag lesz, aki elkezd kereskedni a bitcoin nevű kriptovalutával. Ez persze nem igaz, sőt, elképesztő anyagi veszélyeket hordoz, de a Google-hirdetést összerakó csalók a hamisított Blikk oldallal és az RTL Klubra való megtévesztő hivatkozással igyekeztek megteremteni a hitelesség látszatát.

Az írás egyébként mind stílusát, mint pedig tartalmát tekintve végtelenül primitív, hisz olyasmit állít, ami egyszerűen képtelenség: hogy például Karácsony azt mondta: több száz magyar család már új autót és otthont engedhetett meg magának az „erőfeszítéseiknek köszönhetően”.

Ám a legkínosabb az egészben az, hogy

az átverő hirdetés a legnagyobb hírportálok oldalain látható, miközben azok nem is tudnak róla!

A reklámot ugyanis a Google helyezi el. Vagyis például 444.hu vagy a  Népszava, ahol ez megjelenik, nem is értesül róla, hogy a felületükön Karácsony Gergelyt lejárató fake news oldal található! És hogy még szebb legyen:

a hirdetést is csak azok az olvasók látják, akik a Google elemzése szerint érdeklődnek Karácsonnyal kapcsolatos témák iránt!

0706 Nepszava oldal

A lejáratásra épülő, hazug hirdetés egyébként itt olvasható, remélhetőleg már nem sokáig. Ugyanis egyaránt felléphet ellene a törvényellenesen lemásolt Blikk, a hamis hírterjesztés vádjába kevert RTL Klub és persze maga Karácsony Gergely főpolgármester, akit a Fidesztől lopott módszerrel a leggyalázatosabb módon próbálnak lejáratni. De a legnagyobb ellenszere a hazug lejáratásnak, ha minél többen értesülnek arról, hogy ez az írás csak egy fideszes módszerrel létrehozott alávaló hazugság.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!