Orbánék már a zsarolástól sem riadnak vissza – Elképesztő részletek derültek ki!

Karácsony Gergely főpolgármester volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának egyik vendége, ahol elárulta, igaz a pletyka, miszerint “Orbán Viktor Budapest ügyében akkor lép le a fékről, ha garanciát ad arra, hogy nem indul el 2022-ben az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjeként.”

Ez pedig egy egyértelmű zsarolás!

Orbán látja a vesztét, tudja, hogy Karácsony Gergelyt sokan szeretik, figyel a választópolgárokra, így nagy eséllyel szavaznának a közös ellenzékre, ha ő lenne a miniszterelnök-jelölt.

Az pedig egyenesen gusztustalan módszer, hogy addig sanyargatja a kormány a fővárost, míg Karácsony potenciális veszélyforrás Orbán szemében. Abban az estben, ha pedig a főpolgármester megalkuszik és behódol Orbánnak, tehát garantálja a kormányfőnek, hogy nem indul el ellene a 2022-es választáson, akkor békén hagyják Budapestet, nem vonnak el több forrást onnan.

A főpolgármester a műsorban úgy fogalmazott:

“128-szor megüzenték nekem fideszes fürkészek és portyázók, hogy vonuljak vissza a belpolitikából, és akkor minden rendben lesz”.

Hozzátette továbbá:

“a feltételezés, hogy ezen múlik egy város jövője, abszurd”!

Karácsony azt is elmondta, amit a kormánypárti hírnököknek már sokszor elmondott, hogy számára megtiszteltetés, hogy Budapest főpolgármestere lehet, és nincsenek más ambíciói, tehát nem tervezi, hogy miniszterelnök-jelölt legyen.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!