Tinédzser lányok édesapja osztotta ki Orbánt – ebben a levélben minden benne van, amit a szülők érezhetnek most

Az alábbi levelet emailban kaptuk, változtatás nélkül közöljük. Felhívjük a figyelmet, hogy a levél tartalma nem mindenben tükrözi a szerkesztőségi véleményt.

“Miniszterelnök Úr!

Ne haragudjon meg, hogy ismeretlenül szólítom meg, de nem tudok tovább hallgatni. Én személy szerint nem kedvelem önt, nem is szavaztam soha a Fideszre, de azt el kell ismernem, hogy a politikához ért. De most egy őrületes hibát követett el. Politikailag hibát, emberileg pedig bűnt.

Ön is, és a pártja is az utóbbi években nyíltan bírált bírósági döntéseket, azt kifogásolva, hogy a jog talaján meghozott döntések nem találkoznak az emberek igazságérzetével. Ez sokszor volt már így, és nem is alaptalan az a közhely, hogy sokszor nem igazságszolgáltatás, hanem jog szolgáltatás van. Ön és kormányának tagjai ezekben az esetekben el kezdtek uszítani az ítéletek, és az elítéltek ellen. Most is született egy ilyen döntés, ahol nem szolgáltattak igazságot, de ön is, és pártja minden máskor nagyhangú pitbullja most hallgat.

Az történt, hogy az ön nagykövete, aki nem méltó arra, hogy a nevét leírják egyáltalán, lebukott a legundorítóbb bűnök egyikével, pedofíliával. Majd azt is beismerte, hogy bűnös, és igaz, hogy 19 ezer olyan felvétel volt a gépén, melyen eladott, bedrogozott, megerőszakolt, tönkretett gyerekek voltak. Az ítélet megszületett, és kiderült, ha fideszes vagy, még akkor is megúszod, ha pedofil vagy!

Egy év felfüggesztett? Hát mi ez? Viccnek is durva! Nem is tudom mi lenne a jobb, bedugni jópár évre börtönbe, hogy a cellatársak által átélje ő is azt a borzalmat, amit azok a gyerekek, akiknek a képeire verte a f@szát, vagy rögtön kiherélni nyilvánosan! Maguk pedig lapulnak mint sz@r a fűben, egy szót nem szólnak, nem jön a nagy kommunikációs offenzíva, ami követelné az igazságot,

kiállnak egy szar ember mellett, csak mert ugyanabban az akolban bégetnek!

Önök ezzel hivatalosan is pedofilkormánnyá váltak. Itt lett volna a lehetőség, hogy megmutassák, hogy igenis ki tudnak állni a keresztény értékek mellett, és nem a politikai hovatartozástól függ az értékítéletük. Bűn, nem megszólalni ebben az esetben. Mellesleg politikai hiba is, mert sok, egyébként jóérzésű, tisztességes Fidesz szavazónak lesz most már oka, nem szavazni önökre.

19 ezer indokuk lesz erre. 19 ezer megnyomorított, tönkretett gyerek élete.

Két tizenéves lány édesapja”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!