Orbán nyaralási gúnyolódása: aki szegény, az nem magyar!

Fotó: MTI/EPA

Vérforraló cinizmussal oktatta ki Orbán Viktor a magyar népet! Miközben ő és strómanjai az elmúlt években milliárdosok lettek és elképesztő luxusban élnek, a miniszterelnök a pénteki rádióinterjújában azt mondta:

„a magyar ember olyan, hogy ha nem látja egy évben legalább egyszer a tengert, börtönben érzi magát.”

Orbán gúnyos üzenete egyértelmű: nem kell vágyakozni meg utazgatni, az ő országában senkinek ne legyenek olyan túlzó igényei, hogy évente egyszer elutazzon. Ki is mondta nyíltan: válasszuk inkább a Balatont.

„Itt a nyár, fagylalt, lángos az emberek kezében.” Orbán szerint ennél több nem kell a magyaroknak!

A baj ezzel csak az, hogy nagyon sok magyar család nem hogy a tengerpartot, de semmilyen nyaralást nem engedhet meg magának! Ők bizony nem vágynak a tengerre. Vagyis

ha Orbán gúnyolódása szerint a magyarok mind a tengerhez mennének, akkor aki szegény, az már nem magyar!

Ez legalább olyan durva kijelentés, mint amikor Lázár János kimondta, hogy akinek „nincs semmije, az annyit is ér.”

Egyébként a miniszterelnök a Balatont népszerűsítve akár azt is mondhatta volna: adjátok nekem a pénzeteket! A tó környéke ugyanis szinte teljes egészében Orbán és strómanjai kezében van:

a Balaton körül átlagosan 5 kilométerenként van valamilyen érdekeltsége Mészáros Lőrincnek, Tiborcz Istvánnak vagy Garancsi Istvánnak!

Vagyis miközben Orbán a nyaralási szokásokból kioktatta a magyar népet, a saját családi vállalkozásait reklámozta! Ezt jó lenne, ha minél többen tudnák, mert még mindig sokan úgy költik el a pénzüket, hogy fogalmuk sincs arról: épp az Orbán családot gazdagítják!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!