Döbbenetes felmérés! A fideszesek fele szembefordult Orbánnal!

Megdöbbentő, de a fideszes szavazók mintegy fele nem ért egyet Orbán Viktor terveivel – ez derül ki Publicus Intézet legújabb, a Népszava számára készült reprezentatív közvélemény-kutatásából. Azt például, hogy az idei augusztus 20-i ünnepségek és a tűzijáték korábbi százmilliós nagyságrendű költségét az idén 6,5 milliárdra emelte a kormány, az összes megkérdezett ember 75 százaléka sokallja, de a leginkább meglepő az, hogy a kormánypártinak tartott községekben és falvakban hasonló arányban, 73 százalékban dühösek a pazarlás miatt! Sőt,

a fideszes szavazók fele is soknak tartja az ünnepségre elszórt pénzt!

0703 Publicus felmeres

Hasonló arányban vélekednek a fideszesek arról, hogy a nagyszabású tömegrendezvény berobbanthatja a járványt. A kormánypártiak fele itt is úgy gondolja, hogy igenis, van ilyen veszély. A fideszes válaszadók szembefordulása Orbánnal még egyértelműbb abban, hogy a pár napos államalapítási fesztivál legfeljebb a belföldi turizmust segítheti egy kicsit, a külföldi turistákat nem hozza vissza.

Ebben a fideszes válaszadók 77 százaléka értett egyet az ellenzékiekkel!

A Lánchíd felújításának ügyében is elpártoltak a Fidesz hívei Orbántól. A megkérdezett kormánypárti szavazók csaknem fele úgy gondolja, hogy a kormánynak az ígértnél magasabb összeggel kellene megoldania az ügyet. Azzal pedig, hogy a tűzijátékot a Lánchídról indítsák, szintén csak a fideszes szavazók fele ért egyet.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!