Törvényt hoztak: nem lehet olcsó a benzin! Orbánék brutálisan drágítanak!

Az emberi aljasság mélypontja, ha egy kormány azért dolgozik, hogy az ország polgárai még véletlenül se járhassanak jól. Márpedig most épp ez történik.

Tudják, miért drágult mától brutálisan az üzemanyag? Mert a Fidesz szerint túl olcsó és ezért adót emeltek!

Nem a kőolaj világpiaci ára emelkedett! Nincs semmilyen külső hatás! A Fidesz 4 éve hozott egy olyan szabályt, hogy ha az üzemanyag túl olcsó, vagyis a Brent típusú kőolaj világpiaci ára 50 dollárra, vagy az alá csökken, akkor az üzemanyag jövedéki adóját automatikusan megemelik!

Vagyis Orbánék törvénybe foglalták, hogy nem lehet olcsó a benzin!

Ez az aljas szabály pedig most életbe lépett! Az olaj ára április 1. és június 15. között nagyjából 27 dollár volt, vagyis jóval 50 dollár alatt maradt.

Ezért

mától a 95-ös benzin ára bruttó 7 forinttal, a gázolaj pedig 13 forinttal lett drágább csak Orbánék miatt!

Az áremelkedés igazi okát a Fidesz persze igyekszik titkolni. Még olyan elterelő híreket is bedobtak, hogy péntektől 2 forinttal csökken az üzemanyagok ára, ezért az emberek inkább várjanak a tankolással, mert jól járnak… Például ez a cikk is erre biztat. Arról Orbánék mélyen hallgatnak, hogy az egy nappal korábbi brutális adóemelést a Fidesz rendelte el, és azért drágulnak az üzemanyagok, hogy a magyar emberek még véletlenül se tudjanak olcsóbban tankolni. Ezért lenne fontos, hogy minél több emberhez eljusson az igazság.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!