Ebből háború lesz a Fideszben! Matolcsy nekiment Orbánnak és mindent leleplezett!

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke olyat tett, amire egyelőre nincs magyarázat. Nem tudni, hogy a miniszterelnök jobb keze megőrült, vagy tudatosan ment neki Orbán Viktornak, de most úgy tűnik:

Matolcsy mintha átállt volna az ellenzékhez!

Az általa vezetett jegybank ugyanis egy olyan elemzést tett közzé, ami mindent megcáfol, amit a Fidesz állít az emberek megmentéséről. Az „Inflációs jelentés” nevű nem túl figyelemfelkeltő címet viselő vaskos kimutatás 61. oldalán ugyanis egy Fidesz-ellenes bomba van elrejtve, ami alapjaiban rengeti meg Orbán Viktor minden eddigi állítását a jelenlegi válság kezeléséről!

Az MNB kiszámolta: a Fidesz nem költött semmit a családokRA és a nyugdíjasokra, és a munkahelyek megvédésére is alig!

A jegybank kimutatása szerint a Fidesz-kormány a családok és nyugdíjasok megmentésére 0 százalékot, a munkahelyvédelemre 0,5 százalékot, a munkahelyteremtési programokra pedig 0,7 százalékot költött! Mindez ott áll világosan leírva abban a táblázatban, aminek a címe ez: A kormányzati intézkedések költségvetési hatása (a GDP százalékában).

0629 MNB kimutatatas2

Vagyis a Matolcsy által vezetett MNB leleplezte a Fidesz hazugságát és kimondta: szó sincs „minden idők legnagyobb gazdaságvédelmi csomagjáról”! Orbánék nem költöttek semmit a családokra és a nyugdíjasokra, a munkahelyek megvédésére szánt pénz pedig a nemzeti össztermék 1 százalékát sem éri el!

Az MNB döbbenetes Fidesz-ellenes támadását nem a média fedezte fel, hanem az MSZP-s Korózs Lajos, aki a nyugdíjasok megvédéséről tartott online sajtótájékoztatóján mutatta be, hogyan fordult szembe Matolcsy nyíltan Orbánnal. A kérdés csak az: vajon miért hallgat erről a teljes magyar sajtó?

Egy biztos: ha Orbánéknak nem sikerül elhallgatniuk a MNB leleplező adatait, abból háború lesz a Fideszen belül!

Hiszen nem más, mint Matolcsy intézménye állítja, hogy Orbánék gazdaságvédelmi akcióterve a nullával egyenlő! Erre nem mondhatja a Fidesz, hogy ez csak az ellenzék hazugsága! Itt bizony fejek fognak hullani, és még Matolcsy kirúgása is felsejlik. Most minden azon múlik, hányan szereznek tudomást a Fideszt szétfeszítő belső botrányról.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!